Skocz do zawartości
  • 0

Takie cuś" z rzeki.

adi72

Pytanie

Napisano

Witam. Wyskoczyło takie cuś" z rzeki może ktoś z Kolegów pomoże w identyfikacji?. No Wiecie- wiek,zastosowanie,wartość kolekcjonerska...
Pozdrawiam.

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
a nie będzie to może jakiś element wyposażenia kolędowników? No wiecie turoń i te sprawy... Przecież oni też mają halabardy. taka tylko sugestia, więc proszę nie wyskubywać mnie zaraz wonsów... ;)
Napisano
Raczej nie bo im by się nie chciało takiego żelastwa targać.To raczej jest coś praktycznego zastosowania. Czekam na was wujek- hakas
Napisano
Tak to będzie Pierwsza wersja . W piątek odpada mam zjazd Niedziela wieczorem? Dalej na priwa bo jeszcze to cuś nam w plecy wbijo.
Napisano

Witam. Wyskoczyło takie cuś" z rzeki może ktoś z Kolegów pomoże w identyfikacji?. No Wiecie- wiek,zastosowanie,wartość kolekcjonerska...
Pozdrawiam.

Napisano
Witam ponownie.
Chcę stwierdzić,że ewidentnie nie kawał,ewentualniekawał żelastwa",a co do pochodzenia i wartości kolekcjonerskiej, to jestem otwarty na sugestie.
Pozdrawiam.
Napisano
jaka halabarda , jaki pogrzebacz przecież to nadziak , może osdobny ale jednek. Służyło to to do przebijania zbroji ,i wysyłania delikwenta do lepszego świata

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie