Woluś Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Napisano 10 Kwiecień 2005 Mam pytanie Czy minelab musketer posiada dyskryminację tonową i czy jest głośny. Czy dyskryminacji tonowej można wierzyć ? Prosze o wszelkie porady i opinie. Jakie są wasze doświadczenia. Z góry dziękuję.
proscan Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 1) Nie ma.2) Widywałem głośniejsze wykrywacze.Ale...Używanie Muszkietera bez słuchawek jest co najmniej nierozsądne. To jest wykrywacz z sygnałem wiodącym - aby dobrze słyszeć subtelności zmian sygnału KONIECZNE są słuchawki.proscan
Woluś Napisano 13 Kwiecień 2005 Autor Napisano 13 Kwiecień 2005 Dziękuje Proscan za informacje. Proszę wszystkich o opinie na temat dyskryminacji w Minelabie Musketeerze Adwantage
k-szela Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 Głośny jak cholera i zgodzę się z PROSCANEM że używanie bez słuchawek w niepewnych miejscach jest nierozważne iże gubi się sporo ciekawych sygnałów, ostatnio spłoszyłem nim rumaka, gościówa była przerażona... ja zostałem wyproszony żebym sobie gdzie indziej poplumkał:((
k-szela Napisano 13 Kwiecień 2005 Napisano 13 Kwiecień 2005 co do dyskryminacji ja chodzę na godzinie od 11-12 na monetki super, i oczywiście stroić do gruntu!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.