oldman Napisano 29 Maj 2005 Autor Share Napisano 29 Maj 2005 Ciesze się, ze Ci sie podobalo. Zmiany w programie byly podyktowane wlasnie tym, zeby publicznosc mogla nas widziec. Jak slusznie zauwazyles, impreza byla mala i kameralna - mam nadzieje ze Olszyna wpisze sie na stale do kalendarza podobnych rekonstrukcji i na kolejnych liczba uczestnikow bedzie wieksza, a ew. niedociagniecia - usuniete.A nowi koledzy sa zawsze mile widziani!Tytulem dodatkowego wyjasnienia. Nie poprawiamy historii!!!Doskonale wiem, ze w 101AB nie bylo niewiast. Kobieta widoczna na zdjeciu (ta wieksza - czyli moja zona) odtwarza postac męską.Ma to ten plus, ze nie musze sie tlumaczyc w domu, ze znowu jade na rekonstrukcje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wędrowiec39 Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 ech oldman, jako żonkoś z 9. letnim stażem i re-enactor z o połowę krótszym powiem tylko tyle - zazdroszczę Ci takiej połowicy... pozdrw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 WitamBylo bardzo milo!;o)A tak naprawde, to jak by ktos posiadal zdjecia z rekonstrukcji, to prosilbym o kontakt!Falljagrgt1@o2.plnajlepiej dobrej rozdzielczosci!!!!(moja lepsza polowa przez ciagle zmiany organizacyjne itwy", brak lacznosci kom. (kompletny brak zasiegu) zostala na drugim brzegu ze sprzetem foto........ nawet nie zobaczyla inscenizacji....... niestey...)poz FallPS Czy ktos - jakis admin - mi powie jak zmienic swoj adres eMail w danych o mnie???? jest stary, a chcialbym dac nowy Falljagrgt1@o2.pl POMOCY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t805 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 można gdzieś zobaczyć zdięcia ze zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldman Napisano 2 Czerwiec 2005 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2005 tu jest jeszcze kilka:http://www.warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=206 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavalry Ranger Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Nie wiem czy to tylko dolnośląski dodatek do Gazety Wybiórczej nazywający się Wieża ciśnień", ale jeżeli ktoś ma możliwość to niech przeczyta to coś o imprezie w Olszynie. Mi tak skoczyło ciśnienie, że jak następnym razem zobaczę jakiegoś dziennikarzynę na zlocie to go kopnę w... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Ranger , moim zdaniem artykuł jest stonowany - jak na historie w gazetach o rekonstrukcji. Poczekaj jak puszczą programy i wywiady z wami to cie krew zaleje. Jako publiczność przysłuchiwałem się jak jedna pani z mikrofonem" manipulowała młodym iemcem". Chyba że to sie wytnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Możecie podać link do powyższego artykułu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Kovalski Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Co do reportażu w telewizji z imprezy. To właściwie kiedy on będzie emitowany. Bo zauważyłem, że moderator wyciął z postów tą informację, choć nie wiem dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Tak dla ścisłości. Ja nic nie wycinałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 Wiedzialem ze ktos sie zainteresuje tymi trzema wytatuowanymi psycholami (jeden maial dredy do pasa i ptaszysko na ramieniu) z ddr-owska czapka SS na glowie.........no i widac efekt...BRAWO!poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 ci 3 kolesie robili troche szumu wśród publiczności , po kilku piwkach każdy się odrobinegłośno zachowuje , do tego wyglądali dość egzotycznie na tle rodzinek z dziećmi i panienek w strojach kąpielowych :-)).Nie czarujmy się gazety często szukają sensacji , a ci 3 kolesie wyglądali dla mnie jak z cyrku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 Od siebie dodam trzy zdjęcia.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roobert Napisano 4 Czerwiec 2005 Share Napisano 4 Czerwiec 2005 3Nie wiem czy zwrócilście uwagę: w trakcie próby, front" przetoczył się przez publiczność. Wśród obserwatorów było małżeństwo z 2-3 miesięcznym dzieckiem. Nie wiem jak odbiło się na słuchu tego dziecka seria z PK oddana z odległości ok 5m. Ludziom (tym rodzicom) brak wyobraźni. Mimo próźb o zachowanie stosownej odległości, pozosało to bez bez echa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
willi Napisano 5 Czerwiec 2005 Share Napisano 5 Czerwiec 2005 Witam,Niestety nie mogłem tym razem pojawić się w Olszynie, choć bardzo chciałem. Mieliśmy z kolegami na miejscu trochę rekonstrukcyjnej roboty.Chciałbym się jednak odnieść do tej historii z prasą i owymi trzema osobnikami, o których słyszałem z innych źródeł. Myślę, że na takie sytuacje trzeba być przygotowanym i w miarę możliwości eliminować je w zarodku. Każdy ze środowiska wie chyba co się dzieje od pewnego czasu w Darłowie. Obok całej masy fajnych rzeczy i bardzo fajnych ludzi jest też sporo, tzw. dziwolągów w mundurach, z reguły ululanych w sztok. A na takich czekają tylko reporterzy, którzy sensacji szukają właśnie w pokazywaniu takich osobników, najlepiej w niemieckim mundurze. I niech jeszcze powie coś gloryfikującego, albo choćby zachaczy o temat. Wątpię, czy ktoś nawet zapyta o autoryzację. A po kilku takich wpadkach, klops. Rekonstrukcja w Polsce to będzie walka z krzakami, albo ludźmi w koszulkach Niemcy". PozdrawiamWilli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35769,2754764.htmldopiero teraz artykuł pojawiłsię w sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.