marecki. Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 ponad sto godzin materiałów archiwalnych w tym sensacje xx od roku 1996 , niezapomniany Klub Poszukiwaczy Skarbów , kroniki filmowe , mnustwo programów dotyczących wojny oraz uzbrojenia z discovery z końca lat 90tych i inne mogę komuś dać za coś :))))info na email tylko !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 A dobre słowo wystarczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Rozumiem, że masz to wszystko na płytkach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 co to jest to cos? chetnie przegram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 moja propozycja jest nadal aktualna dorzucam do tego jeszce klub poszukiwaczy z tvn red. wócika oraz łowców tajemnic z lat 1999 - 2000 ( czyli jakby nie patrzał dodatkowe godziny atrakcji :))) )pzdr ! propozycje tylko na email :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 a co chcesz za to tesciowa mam na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 Mam trzy łuski od pepeszy moze reflektujesz heheheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 kudlaty ale musisz na bank dołaczyć znaczki na list he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 tesciowa jak przed czterdziestką to może być :)))) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 nie przed 70 ale dobrze gotuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 ja jakbym się teraz żenił to wybrałbym taką żonę co ma mamę przed czterdziestką :))) gotować nie musiała by umieć bo i to się odchudzam :)))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 27 Kwiecień 2005 Share Napisano 27 Kwiecień 2005 no t tak na powaznie to my nie pomieniali a tak na powaznie co lub ile by to kosztowalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 27 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2005 słuchajcie te materiały są naprawdę gratis dla tego co mi wypożyczy stacjonarną wypalarkę dvd abym sobie to wypalił jest tego ponad 150 godzin , naprawdę warto !!!!!!!!!!!pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Chętnie bym ci pożyczyl tylko że nie mam zewnętrznej. A skąd wogóle jesteś, może inaczej byśmy to załatwili? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Marecki, napisz na maila, jakoś może się skumamy. Z jakiej dzielnicy Wrocka jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Ja mam wypalare DVD w laptopie hehe, tylko na spotkanie nie wezme bo juz bym nie wrócił z nią heeh. Ale na Kono. też jest więc jak się dogadamy z tymi ksiązkami to może odrazu wypalimy małe co nieco hehehhe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 Kudłaty jak zwykle szybszy i konkretniejsze pomysły. Kurcze. Dobrze że w razie czego będę miał od kogo wypalić. Jak da radę Kudłaty oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 28 Kwiecień 2005 Share Napisano 28 Kwiecień 2005 heheh, jak Mirecki da licencję to OK hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 28 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2005 mieszkam na karłowicach z wypalarką komputerową jest trochę zabawy bo trzeba wpierw wgrać z video na twardy dysk ( potrzebna karta telewizyjna , bądż graficzna z wejsciem )poteem trzeba to skompresować i wypalić , ale jak sie kudłaty podejmujesz to jeszce dziś moge ci jedną kasetę podrzucić ( jedną ze stu :)))) )pzdr ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.