Skocz do zawartości

Propozycja nie do odrzucenia

marecki.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ponad sto godzin materiałów archiwalnych w tym sensacje xx od roku 1996 , niezapomniany Klub Poszukiwaczy Skarbów , kroniki filmowe , mnustwo programów dotyczących wojny oraz uzbrojenia z discovery z końca lat 90tych i inne
mogę komuś dać za coś :))))
info na email tylko !!!!
  • 2 weeks later...
Napisano
moja propozycja jest nadal aktualna
dorzucam do tego jeszce klub poszukiwaczy z tvn red. wócika
oraz łowców tajemnic z lat 1999 - 2000
( czyli jakby nie patrzał dodatkowe godziny atrakcji :))) )

pzdr ! propozycje tylko na email :)
Napisano
ja jakbym się teraz żenił to wybrałbym taką żonę co ma mamę przed czterdziestką :))) gotować nie musiała by umieć bo i to się odchudzam :))))))))
Napisano
słuchajcie te materiały są naprawdę gratis dla tego co mi wypożyczy stacjonarną wypalarkę dvd abym sobie to wypalił
jest tego ponad 150 godzin , naprawdę warto !!!!!!!!!!!

pzdr !
Napisano
Ja mam wypalare DVD w laptopie hehe, tylko na spotkanie nie wezme bo juz bym nie wrócił z nią heeh. Ale na Kono. też jest więc jak się dogadamy z tymi ksiązkami to może odrazu wypalimy małe co nieco hehehhe
Napisano
Kudłaty jak zwykle szybszy i konkretniejsze pomysły. Kurcze. Dobrze że w razie czego będę miał od kogo wypalić. Jak da radę Kudłaty oczywiście
Napisano
mieszkam na karłowicach
z wypalarką komputerową jest trochę zabawy bo trzeba wpierw wgrać z video na twardy dysk ( potrzebna karta telewizyjna , bądż graficzna z wejsciem )
poteem trzeba to skompresować i wypalić , ale jak sie kudłaty podejmujesz to jeszce dziś moge ci jedną kasetę podrzucić ( jedną ze stu :)))) )

pzdr ! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie