HERWOLF Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 witam macie może jakieś zdjęcia lub linki do stron gdzie znajde coś o kbks bo nie wiem co trafilem pozdrawiam
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Informacje będę miał jak z kolesiem który miał takowego sprzęta pogadam
HERWOLF Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 witam macie może jakieś zdjęcia lub linki do stron gdzie znajde coś o kbks bo nie wiem co trafilem pozdrawiam
razdwatrzy5 Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 polecam podręcznik do PO dla szkół średnich.pozdr.
ubenfurer Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Ja trafiłem także kbks.Mój ma bardzo grubą lufę na stałe przymocowany celownik,regulowany śrubką góra-dół.A jak chcesz to możemy się wymienić fotkami i sprawdzimy czy to taki sam.Na mój kbks niewiele wiem .Już wrzucałem kiedyś fotki na forum ale nikt nie miał styczności z takim czymś.Jak to taki sam to moge mieć więcej informacji na ten temat bo wiem kto miał takowego.ubenfurer
Pytanie
HERWOLF
macie może jakieś zdjęcia lub linki do stron gdzie znajde coś o kbks bo nie wiem co trafilem
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.