Skocz do zawartości

A gybyście mieli 3500 zł

aren

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Jak w temacie - jaki sprzet redzilibyście kupić w tej cenie ?? Mam kolege który może tyle przeznaczyć i chciałby coś na topie. Z góry dziękuję za pomoc

Aren
Napisano
Witam!

A czy ten kolega zajmuje się już dłużej poszukiwaniem, czy dopiero zaczyna? Te pytanie jest ważne, gdyż jeśli zaczyna i zwyczajnie się mu nie spodoba, to musi się liczyć z tym że znacznie straci. A jeśli już chce wydać taką kasę i ma jakie takie doświadczenie z wykrywaczami to pomysł jak wyżej jest naprawdę wart uwagi.

pozdrawiam
wilhelm6
Napisano
Polecam White's XLT (seria E) który w moim odczuciu jest lepszym wykrywaczem od DFXa a jeśli Twój kolega nie chce się bawić w liczniki to XP Goldmaxx (zobacz na posty) albo np. Troy Shadow X5 który można teraz wyrwać bardzo tanio bo już ich nie produkują.. Do tego dokupić kilka fajnych talerzy i pozamiatane:) Wszystkie trzy są super nie tylko w osiągach ale też w jakości wykonania. Oczywiście to są sugestie moneciarza a nie militarysty bo nie napisałeś nic o doświadczeniu kolegi i o tym w czym się specjalizuje..

Pozdrawiam

VW
Napisano
Zapomniałem dodać

KOlega zaczyna i poporostu chce sprzęt za tę kase - jak mu sie znudzi pewnie sperzda mi dużo taniej ;-). I chodzi o sprzęt dostęny w Polsce
Napisano
Wciąż nie piszesz czego będzie szukał? Ale jeśli zaczyna i chce zaszpanować" to odradzam liczniki, gwizdki i dzwonki bo może się szybko zniechęcić.. Raczej więc na pierwszym miejscu XP Goldmaxx lub Gmax, później może Minelab Sovereign GT albo któreś Tesoro.

Pozdrawiam

VW

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie