epox1 Napisano 6 Kwiecień 2005 Autor Napisano 6 Kwiecień 2005 WitamPo poszukiwaniach taniego wykrywacza znalazłem coś takiego:www.mirakl.republika.plCo sądzicie o tych sprzętach? Czy ktoś ma jakiś z nich i jak sprawują ?
szaman3 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 Witam.Chciałbym kupić bratu jakiś tani sprzęt na militarkę-na dobry początek-dlatego chciałbym prosić o opinię na tamat Mirakla PI2.Z góry dziękuję.
epox1 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Napisano 8 Kwiecień 2005 Myślałem o Mirakl PI 2 - ale nie wiem jak ten sprzęt sprawdza się w praniu", interesują mnie głównie monetki.
wiciu_r Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Akurat na monetki sie nie nadaje, to typowa militarka, niezła zresztą.
Dundee Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Wez CX38 jest calkiem niezly, trwaly i dosc uniwersalny -drobnice kolorowa tez wypiskuje. Minusem bylo plywanie" podczas deszczu, ale elektronika nie byla oslonieta wiectroche wody na pewno pudelko wpuscilo. Osobiscie jestem zadowolony.pozdro
elektrit1 Napisano 10 Kwiecień 2005 Napisano 10 Kwiecień 2005 Mam PI 1 ,to taki trochę gorszy" PI2.Jezeli interesuje cię militarka,nie zabardzo monetki,generalnie żelazistwo to sprzęt sie spisze w 100%.W teren zabieraj jeszcze dobrą łopatę,dużo napojów,i pojemne torby na fanty.
szaman3 Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Witam. Dzięki za opinie. Wkrótce wypróbujemy ten sprzęt.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.