Jaro5 Napisano 10 Luty 2003 Autor Napisano 10 Luty 2003 Witam. Właśnie jak co dzień wszedłem na stronę Allegro, i przeznam szczerze trochę się zdziwiłem. To co zobaczyłem całkowicie nie przypomina tego co widziełem jeszcze wczoraj wieczorem. Całkiem nowe kategorie np. paramilitarne". Nie wiem jak wam ale mnie ten układ całkowicie sie nie podoba , jest mało czytelny, jak na razie żeby znależć choćby swoje aukcje posiłkowałem się przeglądarką. Stanowczo jestem za dawnym Allegro. Pozdrawiam
maxikasek Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 Przyłączam się. Interesowały mnie tylko Militaria IIWŚ i Niemcy, teraz nie wiem gdzie tego szukać. Poza tym sortuj wg ceny jest malejące a było rosnące.
Frozzer Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 o bosz,wogole nie wiem co gdzie jestnie ma to jak ulepszanie" ;/
michalczewski Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 Naprawde wypas". Nic nie można znaleźć!!! Intersowały mnie dwie kategorie ok. 15-20 stron, a teraz co? Wrócić mi zaraz do poprzedniego stanu!
Szczur Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 ano strasznie kijowo, w dziale paramilitaria są kolczugi, odznaki, puszki :|:|
Gość Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 Panowie nam pod górę ale policji jest teraz łatwiej znaleść handalrzy mafijnych.. niższe koszty serwowania po sieci :)))( wchodż w broń i juz a tak nawiasem mówiąc czy allegro ma zezwolenie na obrót bronia palną ???. jednym słowem kogos tam poj....o!!!!!!
Gość Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 podzielam w 100 %. Czeski film, kołomyja, jak tu teraz coś znaleźć - rzeby poszukać militariów z II czy I ej wojny , wykopki , niemieckie czy polskie ,czy coś -trzeba przeszperać wszystkie kategorie, albo nie wiem jak - losowo?Zdecydowanie jestem za starą wersją.
Hartmann Napisano 10 Luty 2003 Napisano 10 Luty 2003 Ja też nic nie moge znaleźć - beznadzieja.Leszek
tkir Napisano 11 Luty 2003 Napisano 11 Luty 2003 Szkoda ze zmienino cos co było dobre. Mogli wprowadzic pare poprawek czy rozwiniac kategorie. Ale wywracać wszystko do góry nogami to całkowicie bezsensowne.
Gość Napisano 11 Luty 2003 Napisano 11 Luty 2003 A mnie najbardziej zdjęcia interesują i mi nowy układ nie przeszkadza (nawet go nie zauważyłem). Zresztą, jak chcę coś znaleźć, to do wyszukiwarki wpisuję słowo kluczowe, np. wykop, wykopek, bagnet i mam, to co chciałem.Pozdrawiam
Gość Napisano 11 Luty 2003 Napisano 11 Luty 2003 A co jeśli ktoś szuka różnych elementów ekwipunku, drobiazgów, ciekawostek ? A gdy w tytule jest błąd ( co zdarza się dość często ) i przepada naprawdę super rzadki egzeplaż w niezłym stanie ?
Hitman Napisano 12 Luty 2003 Napisano 12 Luty 2003 WitamNapisałem protest przeciwko zmianom na Allegro.Protest jest napisany w Cafe Allegro w dziale militaria.Tytuł postu Protest przeciwko zmianom......".Kilku ludzi się już podpisało.Podpiszcie się i wy ze swoimi postami,może razem uda nam się coś zdziałać.Pozdrawiam.
Gość Napisano 13 Luty 2003 Napisano 13 Luty 2003 Popieram !Pracy niewiele, a może się da coś wywalchyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.