Skocz do zawartości

Nowy układ kategorii w Allegro

Jaro5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Właśnie jak co dzień wszedłem na stronę Allegro, i przeznam szczerze trochę się zdziwiłem. To co zobaczyłem całkowicie nie przypomina tego co widziełem jeszcze wczoraj wieczorem. Całkiem nowe kategorie np. paramilitarne". Nie wiem jak wam ale mnie ten układ całkowicie sie nie podoba , jest mało czytelny, jak na razie żeby znależć choćby swoje aukcje posiłkowałem się przeglądarką. Stanowczo jestem za dawnym Allegro. Pozdrawiam
Napisano
Przyłączam się. Interesowały mnie tylko Militaria IIWŚ i Niemcy, teraz nie wiem gdzie tego szukać. Poza tym sortuj wg ceny jest malejące a było rosnące.
Napisano
Panowie
nam pod górę ale policji jest teraz łatwiej znaleść handalrzy mafijnych.. niższe koszty serwowania po sieci :)))( wchodż w broń i juz a tak nawiasem mówiąc czy allegro ma zezwolenie na obrót bronia palną ???. jednym słowem kogos tam poj....o!!!!!!
Napisano
podzielam w 100 %. Czeski film, kołomyja,
jak tu teraz coś znaleźć - rzeby poszukać militariów z II czy I ej wojny , wykopki , niemieckie czy polskie ,czy coś -trzeba przeszperać wszystkie kategorie, albo nie wiem jak - losowo?
Zdecydowanie jestem za starą wersją.
Napisano
Szkoda ze zmienino cos co było dobre. Mogli wprowadzic pare poprawek czy rozwiniac kategorie. Ale wywracać wszystko do góry nogami to całkowicie bezsensowne.
Napisano
A mnie najbardziej zdjęcia interesują i mi nowy układ nie przeszkadza (nawet go nie zauważyłem). Zresztą, jak chcę coś znaleźć, to do wyszukiwarki wpisuję słowo kluczowe, np. wykop, wykopek, bagnet i mam, to co chciałem.
Pozdrawiam
Napisano
A co jeśli ktoś szuka różnych elementów ekwipunku, drobiazgów, ciekawostek ? A gdy w tytule jest błąd ( co zdarza się dość często ) i przepada naprawdę super rzadki egzeplaż w niezłym stanie ?
Napisano
Witam
Napisałem protest przeciwko zmianom na Allegro.Protest jest napisany w Cafe Allegro w dziale militaria.Tytuł postu Protest przeciwko zmianom......".
Kilku ludzi się już podpisało.Podpiszcie się i wy ze swoimi postami,może razem uda nam się coś zdziałać.

Pozdrawiam.
Napisano
Popieram !
Pracy niewiele, a może się da coś wywalchyć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie