Tominew Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Napisano 4 Kwiecień 2005 Może ktoś z was mi poboże w identyfikacji??? Jaki producent , rok itd
Tominew Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Napisano 4 Kwiecień 2005 Może ktoś z was mi poboże w identyfikacji??? Jaki producent , rok itd
Tominew Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Napisano 4 Kwiecień 2005 No co ty Sebula, ty to masz fukas jużn ie powiem jakiego!!!!
Jadzia Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Mam pomysł:cos belgijskiego albo HDH - Henrion, Dassy et Heuschen, model Puppy" albo ML - Manufacture Liegoise d'Armes a Feu model K(C?)astet", jeste jescze jedna opcja, ale mam problem z rozszyfrowaniem firmy. Jeśli ktos ma encyklopedię Żuka wyd. w Moskwie 2002 i może wrzucić skan strony 204 pozycja 26-48 to bylo by swietnie, ja nie mam skanera niestety:( Poza tym ten kawałek może być od wielu przeróżnych modeli i ciezko cos wiecej powiedziec na podstawie tego fragmentu".pozdrawiamJadzia
Jadzia Napisano 6 Kwiecień 2005 Napisano 6 Kwiecień 2005 Tomek, może jak go oczyścisz to bedzie coś więcej wiadomo.pzdrJadzia
Pytanie
Tominew
Może ktoś z was mi poboże w identyfikacji??? Jaki producent , rok itd
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.