Gość Napisano 2 Kwiecień 2005 Napisano 2 Kwiecień 2005 Witam, czy ktoś ma doświadczenie w budowie zastosowaniu zaslilania gazem propan/butan popularnej emgiety .Słyszałem że na zachodzie do inscenizacji uzywaja takich wstawek.Zbiornik mógłby znajdować się w trommelu , zapalarka polączona z cynglem i wyprowadzenie gazu przez przewód lufy. a efekt wizualny wysmienity.Tak sobie to obmyśliłem , czytałem gdzieś że istnieja mechanizmy zasilane gazem które nawet wydają charakterystyczny dźwięk strzelajacego MG .Moze ktoś poratuje jakimś linkiem,mam zamiar zbudowac podobne urządzonko .
stedke Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 karol jak zbudujesz to wpadne cie odwiedzic:)
Gość Napisano 3 Kwiecień 2005 Napisano 3 Kwiecień 2005 Pomyliłeś się -nie odwiedzić tylko wypróbować maszynerie w akcji:-)
stedke Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 balkon czy garaz??ja bym byl za garazem:D tam zawsze mozna jakies 0,7l zrobic;)
Gość Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 Garaż, na balkonie mam już dupe spaloną po występach sylwestrowych .
Gość Napisano 4 Kwiecień 2005 Napisano 4 Kwiecień 2005 http://www.allegro.pl/phorum/read.php?f=270&i=46613&t=46613
darnok Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Oh!Karol zajrzyj tu: http://remsz.fm.interia.pl/oferta.htmjeśli Cię to interesuje nadal.pzdr.
Gość Napisano 11 Kwiecień 2005 Napisano 11 Kwiecień 2005 Darnok.Najpierw myślałem że jaja se robisz ;-)ale to jest rewelacja. Wystarczy lekka modyfikacja.Zaraz zaczynam ogladać stronkę szczegułowo .Tą wyżej znam ,male po angielsku nic nie kumam ;-) ,a tu po polsku i wszystko na temat.Dzięki serdeczne-Karol
darnok Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Noo jaja to ja robię na codzień zawodowo, no może raczej naprawiam :), ale tutaj w życiu!.chętnie będę kolaborował w sprawie mgolca, angielski też trochę .. jakby co to reszta i ew.szczegóły na 115darnok@wp.plps.miewam przerwy w dostępie do sieci, więc nie nerwowo.
polsmol Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 Mi to się marzy polski ckm wz. 30 na gaz :-) rkm wz. 28 również, ale to już chyba zupełnie nieralne :-(
Gość Napisano 12 Kwiecień 2005 Napisano 12 Kwiecień 2005 miałem rewizje w chacie i chwilowo chobby zmieniam na zbieranie monet ;-) , ale ja jestem porządny obywatel i w domu broni nigdy nie miałem ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.