wiciu_r Napisano 2 Kwiecień 2005 Autor Napisano 2 Kwiecień 2005 Witam !Zastanawiam się nad kupnem używanego Nowaka z 2 cewkami.Miałem go raz na testach ale chętnie bym usłyszał opinie innych użytkowników. Na drobnicę mam BHLS ale szukam PI z możliwością odrzucania małych przedmiotów. Ten konkretny model Nowaka ma całkiem nieźle działającą dyskryminację mnie zresztą niepotrzebną.Pozdrawiam
gibki9 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 ponoc nie jest zly na militarke,za ta cene niz lepszego nie kupisz,ale wogole sie zastanow czy warto ,bo juz coraz mniejsc do szukania niestety:(ps: skad jestes??
wiciu_r Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 Bez obaw, miejsc jest mnóstwo, pod Poznaniem niedługo będzie można częściowo pogrzebać na Biedrusku...........
gibki9 Napisano 7 Kwiecień 2005 Napisano 7 Kwiecień 2005 ja nie umiem rozbrajać,wiec za poligony sie nie biorę,życze udanych łowów;)
wiciu_r Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Napisano 7 Kwiecień 2005 A zgadnij gdzie wywieziono większość fantów po walkach o śródmieście?
miro5671 Napisano 8 Kwiecień 2005 Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam. Kiedyś biegałem z Nowakiem.Wykrywka na żelastwo i nic poza tym...Dyskryminacja LIPA.Ale jest to moje zdanie.Pozdr. Miro. P.S.Jeśli mam być szczery to nie chciałbym go za darmo.....
wicja1 Napisano 9 Kwiecień 2005 Napisano 9 Kwiecień 2005 Tak jak pisałem gdzieś wcześniej: Tylko militaria i tylko na pewnych miejscach.Dyskryminacja to lipa,na monety totalna porażka,ma mokrej trawie dostaje fijoła(chyba,że cewki już są inne).Ale zasięg na żelastwo gigantyczny,Pozdrawiam,wicja1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.