drag47 Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Czy w Cz-wie jest jakaś grupa? Bo z postów na forum wynika że troche osób w okolicach szuka. Może by tak się jakoś zorganizowac?Fajnie by było na wykopki większom grupom ludzi jeżdzic.No to jak Medaliki może się w końcu zbierzemy?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ja jestem za pogoda fajna sie zrobila,niedziele mam zawsze wolnegibki9@op.plgg6762774 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 4 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2005 No to problem jest bo ja kilka niedziel z rzędu mam szkołe ale może jakaś sobota albo inny dzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gibki9 Napisano 4 Kwiecień 2005 Share Napisano 4 Kwiecień 2005 ewentualnie piatki od rana,mam wolne na uczelni,wiec moge sobie pozwolic na ekspady,a ten pitaek to swieto narodowe,wiec mozna gdzies skoczyc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 5 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2005 No to gdzie uderzamy?Złoty Potok? A może I wojna w okolicach siedlca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 7 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Gipki to jak? Jedziesz jutro na Potok? Byłem dzisiaj z Mathewem i Thunderem ale nic specjalnego. Ja tylko troche łusek natargałem(głownie niemieckie od mausera).Mathew coś czuje że jutro mi ten twój orzełek wyskoczy:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 7 Kwiecień 2005 Share Napisano 7 Kwiecień 2005 Gdyby ,,Medalikorzy,, zabrakło to możesz liczyć na ,,Hanysów,, ;))).Orzełka se bierz, bylebyś te 5000 rubli w złocie zostawił do następnego. ;)))pozdrawiamMathew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 8 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2005 No niestety orzełek niewyszedł.Zaczynałem przy szpitalu i tam lipa.Póżniej pojechałem tam gdzie wczoraj zaczynaliśmy i znowu niemieckie łuseczki od mausera,jakieś klamerki i5 pfenigów z 1925 roku.Czyli znowu nic specjalnego.Może w przyszłym tygodniu będe tam znowu i na te złote ruble zapoluje:)A ty Gibki pod Mokrom trafiłeś dzisiaj coś ciekawego?Pozdrawiam z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesor Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 gdzie dokładniej jeździcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesor Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 Witam mieszkam w Olsztynie oczywiście koło Częstochowy,posiadam wykrywacz MIdasa " , autko niestety nie terenowe oraz syna również zapalonego poszukiwacza ,ksywa profesor jest ze studiów , obecnie mam 35 latek. mój tel.0504706760 służę transportem , czekam na odpowiedż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 10 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Ostatnio w Potoku byłem.A jeśli chcesz kidyś jechać razem to możemy sie zmówić.Może jeszcze Gipki i Thunder by pojechali? Tylko tzreba troche czasu mieć może koło piątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profesor Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 W porządku czekam na propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Lipiec 2005 Share Napisano 12 Lipiec 2005 Witam15,16,17 lipcaw tych dniach będę w częstochowie, może jest ktoś z forum z tamtych okolic i ma ochote sie spotkać i wypić piwko??:))Albo gdzies pokopac. A najlepiej porobić to i to:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wclan Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 pozwolę sobie odświeżyć temat , kopie jeszcze ktoś w okolicach Częstochowy ?? , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 20 Październik 2011 Share Napisano 20 Październik 2011 Ja kopie w okolicach Lublińca. Czyli niedaleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wclan Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 daj jakies namiary na siebie , mozna by sie bylo zgadac , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 Nie przegladałem długo wątku, mój email michal44@gmail.com lub gg11924202 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahrenheit Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 mały błąd michal44np@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 22 Luty 2013 Share Napisano 22 Luty 2013 Witam Panowie! Odświeżam:) Od końca lipca tego roku stałem się Medalikiem". Okolice dobrze znam. Jest opcja razem ruszyć ziemię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny07 Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Cześć ja dopiero zaczynam ,czaję się na jakiś dobry,używany detektor do 400zł ,poznam kogoś ze sprzetem żeby zobaczyć czy mnie to wciągnie mieszkam w rejonie gdzie dużo militariów moze być zakopanych ze względu na okopy i partyzantkę która stacjonowała w moim lesie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 To pisz mesage na konrad4.5@vp.plSię zgadamy.Pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 witam - kiedy kopiemy i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 jak coś to pisz zbyszekstef@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny07 Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 przygodę czas zacząć,znacie jakieś fajne miejsca gdzie nie gonią i da się znaleźć chociaż łuski? chętnie się wybiore tylko nie jestem zmotoryzowany zbytnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strong34 Napisano 5 Marzec 2013 Share Napisano 5 Marzec 2013 siemka bede w weekend w Myszkowie chetnie bym pokopal z kolegami pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.