sWa Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Moja szcerbinka miała niewielki nalot rdzy i już ja ładnie odczyćciłem. Ale w żaden sposób nie mogę jej ruszuć. Zapuściłem ja WD40 i opukałem miedzianym młoteczkiem ale nic to nie dało. Prosze o pomoc:} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Od czego ta szczerbinka? Metoda którą stosujesz jest generalnie dobra, może wystarczy dodać więcej cierpliwości i parę tygodni na penetrację WD40.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 31 Marzec 2005 Autor Share Napisano 31 Marzec 2005 Szczerbinka jest do mausa 98k. Jurto postaram sie do niej przyłożyć. O efektach napisze wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 1 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2005 Dzisiaj udało mi sie ja dobrze rozruszać ale coś jest nie tak ze spręzynką bo nie chce odbijać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 3 Kwiecień 2005 Share Napisano 3 Kwiecień 2005 bo się dobrze przyłożyłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.