miro5671 Napisano 30 Marzec 2005 Autor Share Napisano 30 Marzec 2005 Wiem ze to nie miejsce do pisania o tym,ale mam to gdzieś.MAMY KOLEJNE 3 PUNKTY...Brawo chłopcy...{kolejne hobby} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 W końcu cos chłopaki robią, oby tak dalej!!!:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
militarny Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 No panowie sie postarali ja juz prawie zdżarłem wszystkie paznokcie ale piękny gol!!!!!!!i kolejne punkty.pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 A ja sie zalozylem ze trafia jak na zegarze bedzie 85" i rabneli w pierwszej sekundzie po pojawieniu sie 85-tki na ablicy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 W końcu chłopaki chcieli pokazać, że na Rudym" wychowani :))) nie wyszło w 34 no to w 85!(...T-34/85 :)Dzisiaj wielkie święto, kadra grała mecz.... " :)Ale i tak uważam że Janas to ********* i więcej mieliśmy szczęścia niż wszystkiego.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.