norbert lat 13 Napisano 29 Marzec 2005 Autor Share Napisano 29 Marzec 2005 Czym sie zajmujecie poza eksploracją , jakie jest inne wasze hobby???pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Zbieranie kapsli od piwa:))) I zbieranie motocykli:))heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anubismk Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Ja akurat zbieranie puszek :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Wędkarstwo i picie PIWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokfan Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Witam!Nrbert- taki wątek już był: http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=134581Pozdrawiam!lokfan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 29 Marzec 2005 Share Napisano 29 Marzec 2005 Witam. Święte słowa :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Marzec 2005 Share Napisano 30 Marzec 2005 Picie piwa to w standardzie :) plus : polskie etykiety piwne do 1960 r. ,flaszki piwne do 1945 r. (tylko II RP) ,stare fajne papierzyska.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 U mnie sportem wiodącym jest grillowanie wyczynowe i picie bimbru. ;-P Czasem i piwa - ale nie mieszam. Nawet mam w rodzinie tradycje bimbrownicze - pradziadek podczas cyklu produkcyjnego i podczas tzw. degustacji ( kontrola jakości ) trochę przesadził i zapomnieli z kumplem o kotle. Nie upuścili ciśnienia i rozpieprzyło całą aparaturę po lesie. Obaj zostali od odłamków ciężko poranieni - a jak wiadomo za okupacji to była jedyna pewna waluta.Pozdrawiam !kocur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 1 Kwiecień 2005 Share Napisano 1 Kwiecień 2005 u mnie poza tym, co wykopałem to jeszcze kolekcja wysuszonych łbów szczupaków na ścianie i troche pucharów i dyplomów z amatorskich rajdów samochodowych, no i kapke modelipozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Witam! Ja oprócz standardu czyli wykopki+piwo zbieram pocztówki zdjęcia i wszelkie pamiątki związane z przedwojennym wrocławiem.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuhrer Napisano 10 Kwiecień 2005 Share Napisano 10 Kwiecień 2005 Jaranie ziola i rzadzenie swiatem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzasiek Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 nurkowanie ......wtedy łaczy się i jedno i drugie....(pasję ,przyjemność i poszukiwania) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Kwiecień 2005 Share Napisano 11 Kwiecień 2005 internet muzyka film Lodzkie puby whisky Mlody moj syn i modelarstwo oraz dobra ksiazka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 ...mój post o dziewczynach zniknął, to powiem tylko że pudełeczka po cygarach i cygartekach... ogólnie po tytoniu ładniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 15 Kwiecień 2005 Share Napisano 15 Kwiecień 2005 heh pomyliłem z innym forum... kobiety są ... podstawki pod pifko jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.