Skocz do zawartości

Ekspozycje,kolekcje..cd.

P.D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

i za kanapą ostatni róg...to tylo...jakbym jakąś chęć przemożną poczuł to jeszcze wysiągnąłbym trochę złomu z szafek-ale na razie wolę móc chodzić po pokoju....może kiedyś będę mieć większy i wszystko bedzie jakoś ładniej wyeksponowane:)

Napisano
To konieczność-mam do dyspozycji tylko ten pokoik...oj...ale już zaczyna brakowac miejsca...a ja wcale nie zamierzam przestać zbierać:)))bjar-pochwal się i Ty-znam manierki...ale nie widziałem jeszcze takich ogólnych widoków jak u mnie!
Napisano

szafka w rogu - skrzynka na garłacze ,3 szt. na taśmę do MG .puszki z maskami ,a na telewizorze Rubin (służy do oglądania meczów leżąć w łóżku) dwie polskie menażki

Napisano

a to segmencik na trzeciej ścianie - dwie skrzynki ,które nie mieszczą się już w garażu i flaszki od piwa sprzed 1939 r.

pzdr

bjar_1

Napisano
Pika moglbys porobic dokladniejsze fotki tych Pickelhaub??tez mam jedna wraz z pokrowcem znaleziona przez znajomego w szopie,umieszczona w tym watku.A takze jesli mozesz przedstaw okolicznosci ich znalezienia,bo to w koncu zadkie znaleziska...
Napisano
bjar-dzięki-super jest ten szyld i dziadek...pika-nonono-ale chciałbym mieć takie śliczne pikelhauby jak Ty masz...jak możesz daj fotki w zbliżeniach!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie