Majorian Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 Od jakiego czołgu moga pochodzić te kółka. Wymiary 26 na 26 cm. Czy to rzadkość? Mam możliwość kupienia tego w cenie złomu. Ale to też jednak ponad 40 zł. Warto?Pozdr.
ubenfurer Napisano 26 Marzec 2005 Napisano 26 Marzec 2005 Siemanko kilka takich i parę mniejszych trafiłem ale nie mam także pojęcia od czego może od jakiegoś wozu bojowego?.A na łączeniu obręczy powinny być bicia po rusku 3 czy 4 litery tylko tyle:)
Majorian Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 Od jakiego czołgu moga pochodzić te kółka. Wymiary 26 na 26 cm. Czy to rzadkość? Mam możliwość kupienia tego w cenie złomu. Ale to też jednak ponad 40 zł. Warto?Pozdr.
herrmateuss Napisano 27 Marzec 2005 Napisano 27 Marzec 2005 wyglada na rolke napinającą do gasiency. Ale niewiem czy warto wydac na to 40 zeta
Voucur Napisano 28 Marzec 2005 Napisano 28 Marzec 2005 Szkoda że nie ma obok jakiejś linijki, trudno wyczuć rozmiar. Ale faktycznie chyba rolka napinająca jak od PzKpfw III albo IV.
Pytanie
Majorian
Od jakiego czołgu moga pochodzić te kółka. Wymiary 26 na 26 cm. Czy to rzadkość? Mam możliwość kupienia tego w cenie złomu. Ale to też jednak ponad 40 zł. Warto?Pozdr.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.