antykwar_1 Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 Witam,mam mozliwość kupna tego przedmiotu. Nie posiada stempli ani guzików. Ma kilka drobnych rozdarć oraz dwa większe.Czy to jest oryginał ? Ile można za to zapłacić ? Dziekuję za poświęcenie trochę czasu na odpowiedzi do mnie.
dect Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Wyglada na oryginal... Szkoda, ze foty takie marne. Ile chce sprzedajacy?
michalczewski Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Cos sie strasznie swieci ten material na 2 fotce
michalczewski Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 A bardzo czesto kopie z USA sa pozbawione guikow bo tam guziki do zelt to deficytowy towar i kazdy musi sie sam starac o obszycie". Ale dobra kopia z hameryki" jest czasem wiecej warta niz orginal.
Pytanie
antykwar_1
Witam,
mam mozliwość kupna tego przedmiotu. Nie posiada stempli ani guzików. Ma kilka drobnych rozdarć oraz dwa większe.
Czy to jest oryginał ? Ile można za to zapłacić ? Dziekuję za poświęcenie trochę czasu na odpowiedzi do mnie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.