searcher Napisano 22 Marzec 2005 Autor Napisano 22 Marzec 2005 Witam.Jak w temacie.Przyszła wiosna i chciałbym odwiedzić kilka monetodajnych miejsc". Problem w tym,że nie do końca wykminiłem jak ustawić dyskryminację i czułość by odnosic najlepsze efekty.Zalecenia producenta a w zasadzie informacje o ewentualnych interpretacjach trochę mi mącą..Czy ktoś z szanownych użytkowników Lone Star'a mógłby udzielić mi kilku rad i wskazówek. Przypominam,że chodzi o monetki..Pozdrawiam i z góry dziękuję.searcherP.S.: Odrobiłem lekcje i poczytałem na forum o LS..
wiciu_r Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 Zasięg na full a dyskryminację na minimum.Jeśli zapiszczy nad fantem nawet co czwarty raz to lepiej pokop. Ostatnio głęboko dumałem bo sygnał był dziwny ale wykopałem 2 złote z 1958r.Pozdrawiam
searcher Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 Witam.A co daje lepsze efekty: na dyskryminacji, czy na auto notch'u?Pozdrawiamsearcher
proscan Napisano 25 Marzec 2005 Napisano 25 Marzec 2005 Broń Boże Auto Notch ! W tym trybie wycinane są otwieracze od puszek, ale też inne przedmioty, które mogą być ciekawe.Wicu dobrze Ci radzi.proscan
searcher Napisano 25 Marzec 2005 Autor Napisano 25 Marzec 2005 Wielkie dzięki Panowie..Zdrowych i Wesołych Świąt..searcher
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.