R. Lewy" Lewszyk Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 VW 82 Kubelwagen lub VW166 Schwimmwagen
wiciu_r Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Dzięki, chyba to przytargam do chaty i oczyszczę.
wiciu_r Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Bez śmichu, faktycznie pamiętam jakieś zagrzebane koło i jakiś inszy drobiazg.
sten Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 ok..wiciu_r jak wytargasz reszte to wstaw fotki(ciekawi mnie czy to byl Kübel czy schwimm).Znalazles to na terenie Poznania???
wiciu_r Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 Nie miałem czasu na szukanie więc tylko zabrałem ten farfocel żeby złomiarze nie buchnęli. Po świętach obkicam teren. Jakbyś chciał to wytargałem to z fosy fortu VIa od strony linii kolejowej. Sam nie będę chyba rekonstruował tego autka (głupio by wyglądało na balkonie drugiego piętra bloku) więc jakby ktoś chciał to oddam za browca.Pozdrawiam
wiciu_r Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 Tak, chodziłem niedaleko fortu VI za kolorkami i miałem w głębokim poszanowaniu żelazne sygnały. Jutro wieczorem jak znajdę chwilę to obwącham teren i zdam relację. Wiosna obrodziła dzisiaj w odkrywców, spotkałem ich 7.Pozdrawiam
Pytanie
wiciu_r
Od czego to może być ?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.