Bracholl Napisano 16 Marzec 2005 Autor Napisano 16 Marzec 2005 Witam mam pytanie gdzie sie z tym moge zgłosic coby to jakos wycenic i kto może mi je odczytać bo sa pisane piórem i chyba ta gęś jeszcze żyła bo jest masakra hehe.Z góry dzieki ewentualnie kontakt na gg 7461624
Brat Pit Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Witam.Wycenić można metodą porównawczą z tymi, co są sprzedawane na Allegro - jest ich tam sporo.pozdrawiam - Piotr
yasioo Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 witam!!wartość takich dokumentów nie jest zbyt wielka (no chyba że dworskie czy ciekawa forma ), za to mogą dużo ci powiedzieć o historii twojej rodziny ( chyba że ot tak znalezione, a nie rodzinne) lub dostarczyć ciekawej wiedzy więc nie warto ich sprzedawać. Co do przechowywania to staraj się nie wkładać ich w koszulki z plastiku, przełóż szarym papierem.Jak by nie było zawsze takie znalezisko cieszy. yasiooxx@wp.pl
Bracholl Napisano 16 Marzec 2005 Autor Napisano 16 Marzec 2005 Dzieki a te akta ti rodzinne ale jak juz pisałem strasznie tródno je odczytac.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.