general1006 Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 Witam A może by tak spotkanko w piątek gdzieś ok. godz. 20.00 w Jasiu i Małgosi Pogadamy nad tworzeniem Towarzystwa.Niech każdy coś przygotuje (jakąś nazwę, dla Towarzystwa). Wybierzemy najlepszą. Ja przyniosę wstępnie napisany statut Towarzystwa. czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 Ok, ja oczywiście będę. Przyniosę statut MAP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 kurde trochę pózno jak dlamnie o 20 , niedało by rady o 17 lub 18 ???też wezmę nasz statut WGS , który złożylismy w sądzie pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 14 Marzec 2005 Share Napisano 14 Marzec 2005 ja też byłbym za wcześniejszą godziną . A marecki z racji doświadczeń byłby wielce porządaną osobą . (no towarzysko również ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 14 Marzec 2005 Autor Share Napisano 14 Marzec 2005 ja prace kończę o 17.00 ale może na 18 dobił bym do Wrocka spotkanie w Jasiu i małgosi czy też są inne propozycje?Past zgodzę się z tobą, że marecki byłby wielce porzadany.dobra niech będzie to 18.15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 15 Marzec 2005 Autor Share Napisano 15 Marzec 2005 Witam Statut napisany tylko jakieś choróbsko mnie zbiera, ale na spotkanie stawie się bez względu na stan.Leuthen jak byś mógł to weź Mi te materiały, o których mówiliśmy.pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 general...Dzieki za informacje o spotkaniu...No trudno, zycze powodzenia w tworzeniu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 KRECIA ROBOTA....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Genaerał mówił, że masz robote.Z Wraitem troche za dużó browarów wywaliłęm:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Co do tych browarów to masakra. Nie wiem gdzie Ty się podziałeś, zresztą siadło mi na oczy, więc może to wina właśnie:-) Mam nadzieję, że na mierzeji się tak nie pogubimy raczej długa droga do domu:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 Witam wszystkich przyjaciol.Nie wiem coscie ustalili bo mnie nie bylo. Ale to nie z mojej winy,gdybym wiedzial o spotkaniu -to bylbym na 100%...Mysle jednak,ze na Mierzeji bedzie okazja do dyskusji o powaznym podejsciu do stowarzyszenia -jest to moim celem od prawie dwudziestu lat... Serdecznie pozdrawiam Miro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 To wina pijusa Generała, który mnie zapewniał, że jestes gdzieś w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Tak,ale w piatek na obiad bylem juz w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 27 Marzec 2005 Share Napisano 27 Marzec 2005 Po ilości postów i osób zabierających głos widać że we Wrocku są 4 osoby kopiące,z których połowa mieszka w Brzegu.A reszta chyba się ukrywa albo boi przed nalotami hheehAlbo nie chce zdradzić swoich tajnych miejscówek, żeby im łusek wszystkich nie wykopac hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Dziś 19,00 wyruszamy.Można się jeszcze załapać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Chyba nikt nie jest przygotowany na takie eskapady, przyjdzie nam samym, jechać. A może to i lepiej heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.