Skocz do zawartości

giełda we wrocku

mmsim

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
hey
kiedy w marcu wypada giełda?
czy zimą jest co oglądać czy poczekać z wyjazdem na lato(mam spory kawał z gdańska)
Pozdrówka
Napisano
Witam.
Z tego co ostatnio słyszałem z głośników na ostatniej giełdzie ,to chyba za tydzień (18-19.03).Ale nie jestem pewien na sto%.

Pzdr.Jarek
Napisano
Kolega z Lodzi wyskoczył,więc prostuję,że chodzi o Wrocław.
A czy warto,ostatnie trzy wyjazdy były zmarnowane (dla mnie kupującego,ale słyszałem jak kleli sprzedający,którzy przyjechali z daleka).Na zmianę śnieg ,deszcz i inne cholerstwa .
Pzdr. i też czekam na pogodę we Wrocku.
Napisano
Wrocławska giełda w marcu wypada (z racji świąt) 18-20. Również mam nadzieję, że będzie po co jechać (mimo że na giełdę jadę 10 minut samochodem), bo w lutym jedynie zmarzłem, zmokłem i zaryłem się w śniegu. A no i kupiłem saperkę :) Ale generalnie były pustki...
Napisano
Mają w tym Wrocławiu na tej giełdzie jakieś stosy tanich łusek żeby sobie przebierać? Zamierzam się wybrać...

pzdr

bjar_1
Napisano
Witam.
Proponuję czerwony gożdzik w butonierce;)
Sam szukam takich stosików łusek.Ostatnie jakie widziałem
były na zlocie w Darłowie.Gościu z dużej skrzyni sprzedawał mauzerki po 20 gr za sztukę.

Pzdr.Jarek
Napisano
W pierwszej alejce od wejścia po lewej stronie stoi zazwyczaj paru gości, którzy mają stosiki (a raczej stosy, skrzynie i wiadra wypełnione po brzegi)różnego tałatajstwa, między innymi łusek. Ale stosów samych łusek nigdy nie widziałem.
A co do rozpoznania, to zazwyczaj na giełdę ubieram niemieckie splintertarnhose :)
Napisano
Mr2z - dzięki za namiar :)
No to w takim razie ja się koło tych łusek tam pojawię - będę z niemieckim chlebakiem na tyłku :)
Napisano
no to do zobaczenia na giełdzie :)
aha i jak sie dostac z dworca gł na giełde?jeżdzą tam jakieś autobusy?
Pozdro
Napisano
jak jedziesz od Poznania to wysiądź na stacji Popowice jesteś 5 minut pieszo od giełdy , a do giełdy dojedziesz z głównego autobusem 135
Napisano
.. a przy okazji będziesz mógł rzucić okiem na słynny 'dębowy lasek' gdzie w okresie Festung Breslau toczyły się ciężkie walki, resztki betonowych stanowisk artylerii plot z okresu FB i linie kolejową która była jedną z głownych linii obrony FB.
Napisano
heh no i po giełdzie...jak dla mnie udana(byłem tylko w sobote)i8 troche kupiłem ale niechciał bym być sprzedającym bo strasznie mało było kupujących.Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie