Frozzer Napisano 11 Marzec 2005 Autor Napisano 11 Marzec 2005 witam, kupilem przed chwilka jedna rzecz na ebay i szukam osoby, ktora pomogla mi zakonczyc sprawy finansowepoki co nie mam pomyslu jak przelac kase.moze ktos ma kogos w niemczech, kto moglby za mnie zaplacic, ja bym wplacil pieniadze do kogos w polsce?jezeli nikogo nie znajde to jak powinienem wg. was zaplacic za przedmiot? myslalem o wysylce kasy listem poleconym ubezpieczonym.prosze o pomoc :)
drag47 Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Mój znajomy wysłał kase poleconym i podobno niebyło żadnego problemu. A tak od siebie to proponuje skontaktować się ze sprzedającym i powiedzieć mu że tylko w ten sposób możesz zapłacićpozdrawiam
KudłatyHD Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=133774temat już był.
Arado Napisano 11 Marzec 2005 Napisano 11 Marzec 2005 Prosze o kontakt .Mieszkam w Berlinie moge pomoc.M.Huryn
Frozzer Napisano 12 Marzec 2005 Autor Napisano 12 Marzec 2005 dziekuje wszystkim za odpowiedzi, szczegolnie panu Arado. znalazlem juz osobe w niemczech ktora pomoze mi w przelaniu pieniedzyjeszcze raz dzieki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.