kommark Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 witam , wybaczcie nieostra fotke , a wiec V/21/W/19/ - V jest na godzinie 12 reszta zgodnie ze wskazówkami zegara , czy mnie pamiec nie myli ze to fabryka w Budapeszcie
MK Napisano 10 Marzec 2005 Napisano 10 Marzec 2005 No to już raczej oczywiste :)Chodziło mi o to jak rozwijać menu na stronie żeby trafić na znakowanie wytwórcy. Powinno być tak:Austro-Węgry -> 8x50 R Mannlicher -> 3 od dołuPozdro!
kommark Napisano 9 Marzec 2005 Autor Napisano 9 Marzec 2005 witam , wybaczcie nieostra fotke , a wiec V/21/W/19/ - V jest na godzinie 12 reszta zgodnie ze wskazówkami zegara , czy mnie pamiec nie myli ze to fabryka w Budapeszcie
MK Napisano 9 Marzec 2005 Napisano 9 Marzec 2005 Manfred Weiss, Budapeszt, maj 1921 r.http://zakee.ionichost.com/Austro-Węgry - MannlicherPozdrawiam
Pytanie
kommark
witam , wybaczcie nieostra fotke , a wiec V/21/W/19/ - V jest na godzinie 12 reszta zgodnie ze wskazówkami zegara , czy mnie pamiec nie myli ze to fabryka w Budapeszcie
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.