Skocz do zawartości

rutus ultra - podłokietnik

michałł

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No co ja poradzę , że nie lubie podłokietników.
Pytanie zapewne do Nikt, jak go w miarę elegancko usunąć lub rozszerzyć (trochę za wąski na moją delikatna łapkę)?
Może podgrzać?
Pozdrawiam.
Michał
Napisano
Michał,

Zapytam złośliwie - kupowałeś w ciemno wykrywacz, czy ktoś ci kazał? Nie mogleś sprawdzić przed zakupem jak w nim leży ramię? Producent jest za Atlantykiem, czy co?

Pytania osobiste do p. Rutyny sugeruję przesyłać na priv.

dziękuję

proscan
Napisano
Witam!

Trochę może zbyt złośliwie...
1. Załóżmy że chcę zakupić wykrywacz firmy M.
2. Nie znam nikogo kto ma model który zamierzam zakupić. Nie mogę więc go obejrzeć na miejscu.
3. W necie są zdjęcia które mogę obejrzeć, wszak nie powiedzą mi wszystkiego
4. Jadę obejrzeć wykrywacz M do miasta W.
5. Za przejazd w obie strony płacę 200zł (jeżdżą tylko EX). Fakt faktem taniej niż za oceanem gdzie też mogę obejrzeć ten wykrywacz.
6. Wykrywacz kosztuje 200zł więcej lub...
7. 200zł w plecy jeśli wykrywacz nie będzie mi leżał"
8. Rozwiązanie z przesyłką - może być w plecy sama cena wykrywacza+koszt przesyłki (za tyle samo nie sprzedam)
9. Rozwiązanie optymalne? Nie kupować! Przecież nikt mi nie karze!

pozdrawiam
darek6

PS
Wszelkie dane związane z marką wykrywacza i miastem w którym można go kupić są fikcyjne.

Co to ludziom z nudów do głowy nie przychodzi....
Napisano
Nie no naprawdę sprzet jest niezły , niepasuje mi tylko podłokietnik ale trudno, urżnę diaxem.
Przed zakupem prawie straciłem wzrok rozczytując się na róznych forach na jego temat i sczerze przyznam nie rozczarowałem się.
A podłokietniki likwiduję bez litości w smętku też nie uzywam.
Pozdrawiam.
Michał

Ps. naprawdę nie jestem w plecy poza tym kupiłem go wówczas taniej niż w sklepach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie