michałł Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 No co ja poradzę , że nie lubie podłokietników.Pytanie zapewne do Nikt, jak go w miarę elegancko usunąć lub rozszerzyć (trochę za wąski na moją delikatna łapkę)?Może podgrzać?Pozdrawiam. Michał
proscan Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Michał,Zapytam złośliwie - kupowałeś w ciemno wykrywacz, czy ktoś ci kazał? Nie mogleś sprawdzić przed zakupem jak w nim leży ramię? Producent jest za Atlantykiem, czy co?Pytania osobiste do p. Rutyny sugeruję przesyłać na priv.dziękujęproscan
michałł Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 Oczywiście do zakupu zmusiły mnie złe duchy - leśne i polne , przymierzyć nie mogłem bo kupowałęm wysyłkowo.Dziękuję Michał
wilhelm6 Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Witam!Trochę może zbyt złośliwie...1. Załóżmy że chcę zakupić wykrywacz firmy M.2. Nie znam nikogo kto ma model który zamierzam zakupić. Nie mogę więc go obejrzeć na miejscu.3. W necie są zdjęcia które mogę obejrzeć, wszak nie powiedzą mi wszystkiego4. Jadę obejrzeć wykrywacz M do miasta W.5. Za przejazd w obie strony płacę 200zł (jeżdżą tylko EX). Fakt faktem taniej niż za oceanem gdzie też mogę obejrzeć ten wykrywacz.6. Wykrywacz kosztuje 200zł więcej lub...7. 200zł w plecy jeśli wykrywacz nie będzie mi leżał"8. Rozwiązanie z przesyłką - może być w plecy sama cena wykrywacza+koszt przesyłki (za tyle samo nie sprzedam)9. Rozwiązanie optymalne? Nie kupować! Przecież nikt mi nie karze!pozdrawiamdarek6PSWszelkie dane związane z marką wykrywacza i miastem w którym można go kupić są fikcyjne.Co to ludziom z nudów do głowy nie przychodzi....
Bocian Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Takie pytania jednak powinny byc kierowane na priv.
michałł Napisano 8 Marzec 2005 Autor Napisano 8 Marzec 2005 Nie no naprawdę sprzet jest niezły , niepasuje mi tylko podłokietnik ale trudno, urżnę diaxem.Przed zakupem prawie straciłem wzrok rozczytując się na róznych forach na jego temat i sczerze przyznam nie rozczarowałem się.A podłokietniki likwiduję bez litości w smętku też nie uzywam.Pozdrawiam.MichałPs. naprawdę nie jestem w plecy poza tym kupiłem go wówczas taniej niż w sklepach
nikt Napisano 8 Marzec 2005 Napisano 8 Marzec 2005 Witam! Panowie spokojnie ! Michał napisz do mnie prv. niestety nie widzę Twojego maila.rutus
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.