chroberek Napisano 28 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2003 Czy ktoś wie co to jest ? może jakaś odznaka pruska ?dł. 35mm szer.25mm.Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroberek Napisano 28 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2003 Czy ktoś wie co to jest ? może jakaś odznaka pruska ?dł. 35mm szer.25mm.Za pomoc z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 28 Styczeń 2003 Share Napisano 28 Styczeń 2003 Mam identyczną tylko emaliowaną. Orzeł jest bez wątpienia pruski .Swoją znalazłem na Kępie oksywskiej a Ty?pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroberek Napisano 28 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2003 We Wschowie, jakie kolory emali są na niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacoby Napisano 29 Styczeń 2003 Share Napisano 29 Styczeń 2003 Prawdopodobnie to odznaczenie wyższego urzędnika pruskiego.W oryginale odznaka jest czarno-żółta (zauważ cieniutka kreskę dzielacą ją na pół oraz wysoko podniesiony brzeg brzeg).Wyższego,ponieważ jest bardzo dokładnie wykonana.Znalazłem taka sama około 8 km od Gorzowa Wlkp.Więcej info przekażę,jak tylko dowiem sie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
chroberek
Czy ktoś wie co to jest ? może jakaś odznaka pruska ?
dł. 35mm szer.25mm.
Za pomoc z góry dziękuję.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.