Skocz do zawartości

Czy ktoś ma fotki z wypraw z wykrywaczem???????????

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Akurat dziś troche polataliśmy w terenie, natrafiliśmy na kłódkę, kawałek blachy i pare potykaczy.
http://img247.imageshack.us/img247/475/0721110710x0cn.jpg
  • Odpowiedzi 116
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...
Napisano
No to już wiem dlaczego przez jakiś czas u siebie w Grzybowie nie mogłem znaleźć więcej jak 10 zł!!! To Ty mi czesałeś plaże hehe. Wiedziałem, że złapie prędzej czy później :))) a myto gdzie? ;)
Pozdrawiam
Napisano
Wiesz.. ja mieszkam 400 m od plaży więc kiedy chcę ale przeważnie wieczorami, widxiałem gościa keidyś z białą piszcvzałką który spał w namiocie typu chyba iglo na plaży, mijałem się z nim kiedyś wieczorową porą... Może to Ty... Ale chodziłem też rankiem o 4 . Więc różnie. Jak miałem ochotę.
Napisano
e to nie ja
Dojezdzxalem wieczorkami z kolobrzegu i nikogo innego z piszczala nie spotkalem
A jak wogole w kolbergu na plazy- mozna bezpiecznie lazic? Cz w miche wyklepia za lazenie ze sprzetem?
Napisano
A bo widzisz... ten z białą piszczałką to mnei nie widział bo już było ciemno i ja z moją kobietą widzieliśmy jak chodzi ale on nas nie... To było blisko wejścia ale nie głównego a jednego ze śrdkowych.
Co do Kołobrzegu: chodzić możesz ile chcesz... nikt się nie czepia, unikaj imperz i chodzenia w trakcie ich trwania. We mnie rzucali nawaleni goście chcący zaimponować swoim kobietom butelkami. Jak amunicja im się wykończyła to rzucili pełną butlą coca coli jak wchodziłem do przebieralni hehe - i słyszłem jak jeden do drugiego mówi : a teraz leć po te butle" ale goście nie ieli pojęcia, że miałem scyzoryk przy sobie i butelkę leżącą za przebieralnią szybko przeciąłem konkretnie hehehe po czym zwinąłem się w cień i pod osłoną cienia oddaliłem się. A oni zanim zeszli z promenady to trochę im zajęło i tylko potem słyszałem jak kurwami rzucali hehehe. Mają co chcieli.
Napisano

Członkowie nieformalnej grupy poszukiwawczej z Mazowsza w słoneczny (stąd okulary) sierpniowy dzień 2005r.
Jak ja chciałbym mieć takie włosy :)
pozdr

• 3 weeks later...
Napisano

a to ja. miejsce ekschumacji niemców. chyba oblatane bo ktoś pod drzewem zostawił maskę.

hmm
mam nadzieje ze jej nie opsikał zaden kundel :D

• 5 months later...
Napisano

No jak nie ,jak tak :)

Taki przyjemny temat nie mogło i mnie zabraknąć ! W prawej łapie cyklop ,zwany tez cyklonem ,a w lewej plon wypadu kb mosin 1891 /30 bez zamka :\\

Okolice Zedni ,fotka dosyc stara ,2-3 lata

pzdr Pawełka ,zbuja z Łomzy ,chyba Tomi tez tam był (?!)

• 2 months later...
Napisano

Majowy spacer po Ostródzkich polach. Zaatakował nas smok barwy intensywnie zielonej. Po krótkiej walce (czyt. zrobieniu zdjęcia) gad odzyskał wolność.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie