Skocz do zawartości

Czy ktoś ma fotki z wypraw z wykrywaczem???????????

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...
No to już wiem dlaczego przez jakiś czas u siebie w Grzybowie nie mogłem znaleźć więcej jak 10 zł!!! To Ty mi czesałeś plaże hehe. Wiedziałem, że złapie prędzej czy później :))) a myto gdzie? ;)
Pozdrawiam

Wiesz.. ja mieszkam 400 m od plaży więc kiedy chcę ale przeważnie wieczorami, widxiałem gościa keidyś z białą piszcvzałką który spał w namiocie typu chyba iglo na plaży, mijałem się z nim kiedyś wieczorową porą... Może to Ty... Ale chodziłem też rankiem o 4 . Więc różnie. Jak miałem ochotę.

A bo widzisz... ten z białą piszczałką to mnei nie widział bo już było ciemno i ja z moją kobietą widzieliśmy jak chodzi ale on nas nie... To było blisko wejścia ale nie głównego a jednego ze śrdkowych.
Co do Kołobrzegu: chodzić możesz ile chcesz... nikt się nie czepia, unikaj imperz i chodzenia w trakcie ich trwania. We mnie rzucali nawaleni goście chcący zaimponować swoim kobietom butelkami. Jak amunicja im się wykończyła to rzucili pełną butlą coca coli jak wchodziłem do przebieralni hehe - i słyszłem jak jeden do drugiego mówi : a teraz leć po te butle" ale goście nie ieli pojęcia, że miałem scyzoryk przy sobie i butelkę leżącą za przebieralnią szybko przeciąłem konkretnie hehehe po czym zwinąłem się w cień i pod osłoną cienia oddaliłem się. A oni zanim zeszli z promenady to trochę im zajęło i tylko potem słyszałem jak kurwami rzucali hehehe. Mają co chcieli.

• 3 weeks later...
  • 5 months later...

No jak nie ,jak tak :)

Taki przyjemny temat nie mogło i mnie zabraknąć ! W prawej łapie cyklop ,zwany tez cyklonem ,a w lewej plon wypadu kb mosin 1891 /30 bez zamka :\\

Okolice Zedni ,fotka dosyc stara ,2-3 lata

pzdr Pawełka ,zbuja z Łomzy ,chyba Tomi tez tam był (?!)

• 2 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie