waldi550 Napisano 21 Lipiec 2005 Share Napisano 21 Lipiec 2005 Akurat dziś troche polataliśmy w terenie, natrafiliśmy na kłódkę, kawałek blachy i pare potykaczy. http://img247.imageshack.us/img247/475/0721110710x0cn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Kosmici na całej lini..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Witam!Dawno temu w trawie... rozpoczęcie sezonu 2005.Zgadnjcie, który to ja... hehePozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 plaza grzybowo 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 i zdjecie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 No to już wiem dlaczego przez jakiś czas u siebie w Grzybowie nie mogłem znaleźć więcej jak 10 zł!!! To Ty mi czesałeś plaże hehe. Wiedziałem, że złapie prędzej czy później :))) a myto gdzie? ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 e kicha ogolniemoj rekord to 9 plnow i srebrny pierscien atlantow"i puszka pepsi max- pelna :)a kiedy lazisz? rano czy wieczorem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 29 Sierpień 2005 Share Napisano 29 Sierpień 2005 Wiesz.. ja mieszkam 400 m od plaży więc kiedy chcę ale przeważnie wieczorami, widxiałem gościa keidyś z białą piszcvzałką który spał w namiocie typu chyba iglo na plaży, mijałem się z nim kiedyś wieczorową porą... Może to Ty... Ale chodziłem też rankiem o 4 . Więc różnie. Jak miałem ochotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 e to nie jaDojezdzxalem wieczorkami z kolobrzegu i nikogo innego z piszczala nie spotkalemA jak wogole w kolbergu na plazy- mozna bezpiecznie lazic? Cz w miche wyklepia za lazenie ze sprzetem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 A bo widzisz... ten z białą piszczałką to mnei nie widział bo już było ciemno i ja z moją kobietą widzieliśmy jak chodzi ale on nas nie... To było blisko wejścia ale nie głównego a jednego ze śrdkowych.Co do Kołobrzegu: chodzić możesz ile chcesz... nikt się nie czepia, unikaj imperz i chodzenia w trakcie ich trwania. We mnie rzucali nawaleni goście chcący zaimponować swoim kobietom butelkami. Jak amunicja im się wykończyła to rzucili pełną butlą coca coli jak wchodziłem do przebieralni hehe - i słyszłem jak jeden do drugiego mówi : a teraz leć po te butle" ale goście nie ieli pojęcia, że miałem scyzoryk przy sobie i butelkę leżącą za przebieralnią szybko przeciąłem konkretnie hehehe po czym zwinąłem się w cień i pod osłoną cienia oddaliłem się. A oni zanim zeszli z promenady to trochę im zajęło i tylko potem słyszałem jak kurwami rzucali hehehe. Mają co chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav79 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Członkowie nieformalnej grupy poszukiwawczej z Mazowsza w słoneczny (stąd okulary) sierpniowy dzień 2005r.Jak ja chciałbym mieć takie włosy :)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulon26 Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 od rana do późnego wieczora spędziłem czas na polu wyszło kilka fantów, ale czas miło spędzony to największa frajda.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulon26 Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 a to niektóre fanty z tego poletka- nic nadzwyczajnego ale zawsze coś :-).kolega osterode miał większe szczeście.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawulon26 Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 oto jego trafienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 Dukla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 No i dalej dukla 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 23 Wrzesień 2005 Share Napisano 23 Wrzesień 2005 I też dukla 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 a to ja. miejsce ekschumacji niemców. chyba oblatane bo ktoś pod drzewem zostawił maskę. hmmmam nadzieje ze jej nie opsikał zaden kundel :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 1 Marzec 2006 Share Napisano 1 Marzec 2006 To bylo 3 miesiące temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slw Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 To ja :-)Zdjęcie autorstwa Rondiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slw Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 szalunek w strzelnicy, opalony 67 lat temu.Autor j/w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slw Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 jeden z odcinków rowu p-czołgowego pod Mławą. A podobno nie istnieje....Autor j/w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 No jak nie ,jak tak :)Taki przyjemny temat nie mogło i mnie zabraknąć ! W prawej łapie cyklop ,zwany tez cyklonem ,a w lewej plon wypadu kb mosin 1891 /30 bez zamka :\\Okolice Zedni ,fotka dosyc stara ,2-3 lata pzdr Pawełka ,zbuja z Łomzy ,chyba Tomi tez tam był (?!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 10 Marzec 2006 Share Napisano 10 Marzec 2006 Bez detekta ale zato z saperką -pik78 -to ten łotr w srodku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Majowy spacer po Ostródzkich polach. Zaatakował nas smok barwy intensywnie zielonej. Po krótkiej walce (czyt. zrobieniu zdjęcia) gad odzyskał wolność.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.