ciorny Napisano 6 Marzec 2005 Autor Share Napisano 6 Marzec 2005 Witam serdecznieWszystkim zwiazanym z historia interesuje sie od dawna Przygladam sie forum juz jakis czas ale to moj pierwszy post Wiec tak jak w temacie Jestem z Ciechanowa Jesli ktoas potrzebuje pomocnika do ponoszenia np lopaty ;] i chce przekazac mi chodz czesc swojej wiedzy bede dozgonnie wdzieczny :) Glownie chodzi mi o jakas osobe ktora mieszka w okolicy moze wybiera sie gdzies niedaleko na wykopki Pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbox Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Jak jeszcze mi posprzątasz w pokoju, to biorę. Niestety mieszkam w Nowym Dworze Mazowieckim. ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Marzec 2005 Share Napisano 6 Marzec 2005 Spokojnie przyjacielu ... Może spróbuj innego układu. Idź do biblioteki, poszperaj, pogrzeb w internecie i.t.p. na temat historii walk w Twoim rejonie ale nie tylko. Możesz ustalić miejsca starych ludzkich siedzib albo miejsc w których mogli się gromadzić ( monetki, guziki). Potem porozmawiaj ze starszymi ludźmi z okolicy i ustal jakieś ciekawe historycznie szczegóły. Zaopatrzony w tą wiedzę napewno znajdziesz chętych do wspólnych poszukiwań, bo wykrywka i szpadel to bardzo przydatne narzędzia ale to tylko narzędzia ....Pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Jesteś jeszcze zainteresowany-napisz na maila to jakoś priv sie moze dogadamy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.