Skocz do zawartości

Wielkie Buuum" :):):)

P.D

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Zaraz sie zacznie...opr.na forum...ale coz:):) znalazłem to w zeszłym roku,hehe te bez zapalnikow są na mojej półce po wypiaskowaniu super!!saperzy reszty nie chcieli wziąsc wiec zakopałem spowrotem...:):)
Napisano
przea takich idiotów traci cała reszta normalnych hobbystów,zastanów się człowieku co ty robisz.chybe że jesteś prowokatorem
Napisano
nnw, wypraszam sobie :) spox W pelni popieram.
Jezeli ktos chce bawic sie takimi klockami, to niech to robi w np. w lesie, chociaz drzew szkoda i zachowa to dla siebie, jezeli bedzie mial jeszcze gdzie zachowac wspomnienia...
Nie bede ocenial P.D. póki nie poznam szczegulów, ale juz mi sie to nie podoba. P.D. dawaj zdjecia i swoja historie, to bedzie za co Cie oprawiac :)
Idiota ;)
Napisano
.niestety nie moge załadowac zdiecia,probuje juz od wczoraj..ale zdradze co przedstawiaja fotki...skazujac sie tym samym na publiczny lincz" na tym forum..przed ktorym nie bede sie bronił bo zasłuzyłem na niego:):)Dodam jednak,ze zdiecia przedstawiają 20 pociskow mozdzierzowych..i cztery pociski armatnie w mosieznych łuskach..awiłem" sie nimi w całkowicie bezpiecznym,odludnionym miejscu w ktorym z wyjatkiem mnie nie ucierpiały by nawet drzewa:)pociski z zapalnikami wyladowały w nie co głebszym dołku....napewno nie jeden z Was mial podobne przypadki..ale na tym Forum to temat abu" do tego stopnia,ze niektorzy pisza nawet ,ze wyrzucaja łuski,ktore nie maja zbitych spłonek:):):)..a kto w to wierzy??:)pozdrawiam i przepraszam jesli kogos tak bardzo razi moja głupota..:)
Napisano
Hehe-ruszasz tabu-zaraz posiekają Cię na kawałki-uważaj;)z tymi łuskami i wyrzucaniem z powodu spłonek-masz rację-to chore...co do fotek-pewnie masz problemy z rozmiarem-podeślij mi-offczarek7@wp.pl to spróbuję może coś się da z nimi pokombinować i wstawić:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie