Majorian Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Miałem kilka razy okazję znajdywać coś takiego. Fotka nie jest moja (mam nadzieję że właściciel nie będzie miał mi tego za złe). Czy to ma cokolwiek wspólnego z militarami? Ktoś mi kiedyś wyjasniał, że jest to część jakiejs maszyny rolniczej. Pozdr.
Majorian Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 Miałem kilka razy okazję znajdywać coś takiego. Fotka nie jest moja (mam nadzieję że właściciel nie będzie miał mi tego za złe). Czy to ma cokolwiek wspólnego z militarami? Ktoś mi kiedyś wyjasniał, że jest to część jakiejs maszyny rolniczej. Pozdr.
Pepo Napisano 6 Marzec 2005 Napisano 6 Marzec 2005 Witam, to jest piasta od wozu z drewnianymi kołami jak już wiadomo,ale mój sąsiad używa tego jako obciążenie w maszynie rolniczej" :),(albo to na fotce to jakiś pojazd wojskowy wyposarzony w dwie wyrzutnie,he he)
Majorian Napisano 4 Marzec 2005 Autor Napisano 4 Marzec 2005 He, he dobre, ale może skoncentrujemy się na przedmiocie na pierwszym planie:)
Majorian Napisano 5 Marzec 2005 Autor Napisano 5 Marzec 2005 Tak. Tylko dwie w dodatku dość małe. Pozdr.
janushew Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Dwie lotki" -brzechwy o takich wymiarach, to trochę mało by zapewnić stabilny lot, raczej częśc olnicza",nie mam innych pomysłów. pozdr
kocur Napisano 5 Marzec 2005 Napisano 5 Marzec 2005 Ja te¿ co¶ takiego wyj±³em swego czasu. Zostawi³em w lesie ale nie podejrzewam aby to by³a czê¶æ rolnicza. Wysz³o w ¶rodku lasu w wykopie po du¿ej maszynie ( czo³g, transporter) - sfotografowa³em i zakopa³em z powrotem.Sam jestem ciekawy co to mo¿e byæ.Pozdrawiam - kocur !P.S. #@&$%(^%^)&^%&^%#$# ¶nieg ....Uwaga moderatora: Slownictwo bylo poprawne, usunieta zostala niewyrazna fotka:)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 14:32 07-03-2005
Pytanie
Majorian
Miałem kilka razy okazję znajdywać coś takiego. Fotka nie jest moja (mam nadzieję że właściciel nie będzie miał mi tego za złe). Czy to ma cokolwiek wspólnego z militarami? Ktoś mi kiedyś wyjasniał, że jest to część jakiejs maszyny rolniczej. Pozdr.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.