Skocz do zawartości
  • 0

Coś z lotkami

Majorian

Pytanie

Napisano

Miałem kilka razy okazję znajdywać coś takiego. Fotka nie jest moja (mam nadzieję że właściciel nie będzie miał mi tego za złe). Czy to ma cokolwiek wspólnego z militarami? Ktoś mi kiedyś wyjasniał, że jest to część jakiejs maszyny rolniczej. Pozdr.

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Miałem kilka razy okazję znajdywać coś takiego. Fotka nie jest moja (mam nadzieję że właściciel nie będzie miał mi tego za złe). Czy to ma cokolwiek wspólnego z militarami? Ktoś mi kiedyś wyjasniał, że jest to część jakiejs maszyny rolniczej. Pozdr.

Napisano

Witam, to jest piasta od wozu z drewnianymi kołami jak już wiadomo,ale mój sąsiad używa tego jako obciążenie w maszynie rolniczej" :),(albo to na fotce to jakiś pojazd wojskowy wyposarzony w dwie wyrzutnie,he he)

Napisano
Dwie lotki" -brzechwy o takich wymiarach, to trochę mało by zapewnić stabilny lot, raczej częśc olnicza",nie mam innych pomysłów. pozdr
Napisano

Ja te¿ co¶ takiego wyj±³em swego czasu. Zostawi³em w lesie ale nie podejrzewam aby to by³a czê¶æ rolnicza. Wysz³o w ¶rodku lasu w wykopie po du¿ej maszynie ( czo³g, transporter) - sfotografowa³em i zakopa³em z powrotem.
Sam jestem ciekawy co to mo¿e byæ.

Pozdrawiam - kocur !

P.S. #@&$%(^%^)&^%&^%#$# ¶nieg ....

Uwaga moderatora: Slownictwo bylo poprawne, usunieta zostala niewyrazna fotka:)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora mietek 14:32 07-03-2005

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie