Skocz do zawartości

Sten Mk II

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jeżeli interesują Cię australijskie Enfieldy, to w najnowszym magazynie Broń i amunicja" jest artykuł o muzeum broni, położonym zdaje się niedaleko Sydney. Na zdjęciach można zobaczyć m. in. australijskie SMLE z wszystkich bodaj rodzajów drewna występujących w Australii, w tym z australijskiego drzewa fasolowego.

Pozdrawiam,
Michał Różyński Mike"
S.R.H. ODWACH

Mr. JoncaA proszę odpisać, czy wszystko doszło. Miałem kłopoty z kompem. Jak tam Panowie? Czy tokarki ,frezarki i spawarki pracują pełną parą? Strach wchodzić do lasu! Pamiętajcie! Jezeli powalicie serią faceta w zielonym kapaluszu z Enfieldem na plecach to... nie dostaniecie już więcej żadnych planów!

• 2 weeks later...
Żeton ma rację. Tu chodzi o zrobienie czegoś samemu. W tym największa frajda. Zwłaszcza gdy ktoś ma trochę zacięcia technicznego i dostęp do obrabiarek. Dzięki Grider Pilot za pozdro. Mr. 5 SFG-SOG podrzucę coś w poniedziałek bo mam to na służbowym kompie (jak szef to wszystko kiedyś zobaczy, to wyśle mnie do czubków).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie