Australian Infantryman Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Dziekuję Panowie! Jesteście rewelacyjnie szybcy i profesjonalni. Chodziło mi właśnie o Enfielda trójkę, bo jest bardziej... Australian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Jeżeli interesują Cię australijskie Enfieldy, to w najnowszym magazynie Broń i amunicja" jest artykuł o muzeum broni, położonym zdaje się niedaleko Sydney. Na zdjęciach można zobaczyć m. in. australijskie SMLE z wszystkich bodaj rodzajów drewna występujących w Australii, w tym z australijskiego drzewa fasolowego.Pozdrawiam,Michał Różyński Mike"S.R.H. ODWACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ur Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 również prosiłbym o plany Stena mail: d.gladysz@neostrada.plpozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 To i ja poprosze o te plany, jeśli jeszcze możnaszuder007@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Witam. Czy mógłbym się też dołączyć z prośbą o w/w plany? slawas1983@02.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Dzięki Mike za info. Żeton,Ssuder i Ur - już poszło! Może zamiast kupować Enfielda zrobię sobie Owena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSzuder Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Australian Infantryman - wielkie dzięki ;)I niech Ci to Bozia w dzieciach wynagrodzi hehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Australian Infantryman, jesli jeszcze nie jestes smiertelnie znudzony dodatkowym zajeciem - to Sten i Collt1911 na: studiopro@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ur Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Australian Infantryman - dzięki wielkie!!pzdrUrSRH Wrzesień 39" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 Australian Infantryman w imieniu służby dziękuję. POdczas urolpu wezmę się za to. Jeszcze raz thanx. POzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Mr. JoncaA proszę odpisać, czy wszystko doszło. Miałem kłopoty z kompem. Jak tam Panowie? Czy tokarki ,frezarki i spawarki pracują pełną parą? Strach wchodzić do lasu! Pamiętajcie! Jezeli powalicie serią faceta w zielonym kapaluszu z Enfieldem na plecach to... nie dostaniecie już więcej żadnych planów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 AI - odpisalem na Rudy 102". Jeszcze raz - dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glider Pilot - PSZ Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Australian Inf...jeśli to możliwe proszę o kontakt na priva. GG - 6206061 lub skype: sgt.gliderpilot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Australian Infantryman - jak możesz to wielka prośba o pepeszę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Dzięki wielkie za plany :) Już doszłyTow. IwanSRH Wrzesień 39" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lufa Napisano 13 Styczeń 2006 Share Napisano 13 Styczeń 2006 Jeśli można to ja też poprosił bym plany - feniks22_22@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 W zasadzie to nie wiem czym wy sie tak podniecacie... Kiedyś kupiłem sobie replikę Stena MK III i teraz ją chyba sprzedam po kosztach bo jednak jakoś mnie tak nie kręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Wiesz tu chodzi o zrobienie czegos samemu, to najbardziej cieszy a nie kupienie gotowca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Jak już będzie jakiś stenik gotów to pokażcie foto. Ucieszcie serce starego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Australian Infantryman ślicznego masz OWEN-a :-)Sam bym takiego chciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 a może wiesz kto robi jakies piękne kopie Owena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 26 Styczeń 2006 Share Napisano 26 Styczeń 2006 Nie wiem kto robi oweny. Jest to chyba prostsza broń do rekonstrukcji niż sten. Mam gdzieś rysunki zwymiarowanej komory. W sumie to + zdjęcia i jakoś by poszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5 SFG-SOG Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 A byłaby możliwość ich przeglądnięcia" :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glider Pilot - PSZ Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Panowie na allegro pojawiają się czasem sten niejakiego ko-ma"...proponuję tam zaptać, niejestem pewnien, ale chyba przymierzał sie do Owena. Australian Infantryman...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Australian Infantryman Napisano 27 Styczeń 2006 Share Napisano 27 Styczeń 2006 Żeton ma rację. Tu chodzi o zrobienie czegoś samemu. W tym największa frajda. Zwłaszcza gdy ktoś ma trochę zacięcia technicznego i dostęp do obrabiarek. Dzięki Grider Pilot za pozdro. Mr. 5 SFG-SOG podrzucę coś w poniedziałek bo mam to na służbowym kompie (jak szef to wszystko kiedyś zobaczy, to wyśle mnie do czubków). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.