bjar_1 Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 Hej!Jestem w cafe ,ale do cholery nie ma tutaj GG ,ani nie mogę na maila odpowiedzieć :( Tłumaczenie doszło - wygląda super ,jak będę w domu to popoprawiam błędy i wrzucę. Fotki fantów od Ojca fajne - te dwie łuseczki mi odłóż :) Odezwę się jak będę w domu (za 2 tygodnie). Pozdawiam!P.S. Szczur - dzięki za fotkę z Końskich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 1 Marzec 2005 Share Napisano 1 Marzec 2005 Czesc!udalo sie to tlumaczenie, Pawel postaral sie! Szkoda tylko ze tak dlugo to trwalo. Luseczki odloze a fanciorow nieco przybylo, szczegoly na priva podesle bo mam jakies dziwne problemy z wejsciem na Odkrywce ;) Wrazie co poprosze o wstawienie na identyfikacje, meczace jest wchodzenie na forum przez obce serwery;)Trzymaj siePiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Marzec 2005 Autor Share Napisano 23 Marzec 2005 Marek - w piątek łap mnie na GG ,jutro mnie w domu nie ma bo jadę z chłopakami do lasu. Przypomniało mi się ,że miałeś jeszcze jakieś łuski dla mnie (kilka sztuk 7,92 x 57) - chyba zapomniałeś wziąć :) Wczoraj przyszła mi paczuszka - 66 mauserowskich ,4 mosiny i 2 łądne czeskie mannlichery z 1935 r. Pogadamy na GG.Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 23 Marzec 2005 Share Napisano 23 Marzec 2005 Czesc:) moze byc problem z piatkiem bo kombinuje jak sie urwac z roboty na wykopki ;) Na poczcie (chyba dziala Ci poczta:P)masz wykaz luseczek ktore mi zostaly - wybierz co Cie interesuje to wysle je poczta + troche filmow w promocji:) Caly przyszly tydzien mam urlop bede poza zasiegiem sieci jak co to pusc SMS sprobuje sie odezwac.PozdrawiamPiorekP.S. Dzieki za odwiedziny, mam nadzieje ze podobaly Ci sie targi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.