norbert lat 13 Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 Chciał bym przeprosić wszystkich których uraził moj (głupi) brat. Ma 23lata i niepokoleji w głowie. Podczas ferii dorwał sie do komputera i sie zaczeło.Mam nadzieje że mnie zrozumiecie i PRZEPRASZAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 spoko,pamiuętam posta jak ktoś sie wkurzal na maile od niego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Niech ci bedzie :) A gg zabezpieczaj hasłem .Tyle co do tej badz co badz głupiej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d007 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Człowieku jest coś takiego jak HASŁA !To że Twój niezabezpieczony haslami komputer był użytkowany przez Twojego brata wcale Cie nie usprawiedliwia. Ty ponosisz odpowiedzialność wiec radze zacząć korzystać z haseł.Podrawiam d007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 ej ludzie- przeprosil i ok zaraz zlosliwi mu doradza zeby sie powiesil.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Dajcie juz spokoj ,chłopak przeprosił i jest ok.Gorzej jak by to sie powtórzyło raz jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 swoją drogą dobrze że nie logowałeś się na strony mafii sycylijskiej bo już byś miał w skrzynce zdechłą rybę ....;-)SpoxPozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Sycylijska jest przereklamowana. A slyszales o mafii kalabryjskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSA Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 A nie mówiłem ,to samo miałem tylko że ja swojemu nakopałem D....Y a sądząc po różnicy wieku miałbyś chyba problem.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 rodziny się nie wybiera a kumpli tak. chłopak wybrał nasze towarzystwo i chwała mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 dzięki za wyrozumiałość:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.