wnusio Napisano 25 Luty 2005 Autor Napisano 25 Luty 2005 Witam szanowni koledzy chcial bym zidentyfikowac kilka fantow,oto pierwszy z nich magazynek chyba do ppsz ale nie jestem pewien
wnusio Napisano 29 Marzec 2005 Autor Napisano 29 Marzec 2005 Niedawno znalazlem taki magazynek,co to za magazynek?Pozdro WNUSIO
herrmateuss Napisano 2 Marzec 2005 Napisano 2 Marzec 2005 wyglada jak niemiecka rakietnica z obcieta lufą .wieczorem poszukam na necie tagiego czegoś
bjar_1 Napisano 29 Marzec 2005 Napisano 29 Marzec 2005 Wygląda na polski magazynek do rkm wz.28 Browning.pzdrbjar_1
wnusio Napisano 6 Marzec 2005 Autor Napisano 6 Marzec 2005 Dzieki za zdjecie,po przyjrzeniu sie stwierdzam ze to jest ta sama rakietnica tylko w mojej kawalek lufy obcieto/niestety/.Wyciagnelem ja od dziadka ktory mial jeszcze kiedys helm niemiecki w ktorym dawal zarcie kurom i niestety nie doczekal wspolczesnych czasow,natomiast z rakietnicy pewnie probowal cos wykombinowac.Co do rakietnicy to juz wiem ze szwabska ale moze cos wiecej,jakis link.
Pytanie
wnusio
Witam szanowni koledzy chcial bym zidentyfikowac kilka fantow,oto pierwszy z nich magazynek chyba do ppsz ale nie jestem pewien
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.