maciej Napisano 24 Luty 2005 Autor Share Napisano 24 Luty 2005 Witam.Kumpel ściąga film Das Boot, tę wersję oryginalną pełnowartościową (293 min wersja filmu). Niestety nie ma napisów. Może ktoś a forumowiczów posiada takowe?Dzięki .Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rob Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 wpisz w wyszukiwarke apisy divx" i wybierz sobie stronkę a potem na niej wpisz das Boot i będziesz musiał dopasować te które będą pasowały do tej wersji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 25 Luty 2005 Autor Share Napisano 25 Luty 2005 No własnie nie jest to takie proste gdyż napisy są ale do wersji skróconej (190min.). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 25 Luty 2005 Share Napisano 25 Luty 2005 HejTeż to ciągnę i niebawem będę mieć taki problem. Zwłaszcza, że nicht sprechen sie... się duś;)No ale są angielskie.PS. Jakbyś trafił to polecam się pamięci!rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Polecam http://napisy.org/ Duuzo napisów.Musicie szukac po opisach..czesto podna jest wielkosc pliku do jakiego napisy sa przeznaczone.A jak nie znajdziecie to zawsze mozna sobie kupic DAS BOOTa..na DVD ,sa tanie..ja kupilem jak byl w jakims pisemku..ok 20zl.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 W kinie konesera była wersja reżyserska (208 min)za 12 zł i napisay w cenie:)To jest jeszcze jakaś dluższa wersja od reżyserskiej???Pozdrwiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 witam ja też nie wiedziałem że jest coś 290 minut??? eee chyba nie...albo z dodatkami..( a mam dwa od różnych wydawców)...a co do tłumaczenia myślałem ze sie pos...m ze złości co za baran to tłumaczył i co za inny baran specjalista to zatwierdził?...przy ogladaniu zwróćcie uwage....(niestety napisy sa takie same w dwóch moich wersjach) pzd bastus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 HejBastus - zerknij tu. http://www.osloskop.net/?cmd=show&id=11123a napisów na razizie nie ma:(rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bastus0 Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 ...jaaaacie.....5 godzin!!!! czy to ktoś juz obejrzał....to co tam jest więcej?? szok....bastus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 26 Luty 2005 Share Napisano 26 Luty 2005 Niestety mam dopiero pierwszą płytę:( Ale wszystko przedemną.rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej Napisano 27 Luty 2005 Autor Share Napisano 27 Luty 2005 Właśnie o tym mówiłem. Jak ktoś będzie miał napisy to niech da cynk.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.