Domino(*) Napisano 20 Luty 2005 Autor Napisano 20 Luty 2005 Witam!Wpadł mi taki medal za zasługi wojenne ze wstążką, ale czy jest ona oryginalna?Wydaje mi się, że jest współczesna czy dobrze myślę?Proszę o odpowiedż.Pzdr
adi72 Napisano 22 Luty 2005 Napisano 22 Luty 2005 Witam.Jestem w 100% pewien ze jack61 ma racje.Pozdrawiam.
Domino(*) Napisano 20 Luty 2005 Autor Napisano 20 Luty 2005 Witam!Wpadł mi taki medal za zasługi wojenne ze wstążką, ale czy jest ona oryginalna?Wydaje mi się, że jest współczesna czy dobrze myślę?Proszę o odpowiedż.Pzdr
piotr22 Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 Wiem ze takie wstazki mozna na allegro za 5-6 zl kupic ,ale czy to orginal czy nie to nie wiem , jesli medal byl przechowywany w dobrych warunkach to czemu nie moze byc orginalna , a falsyfikaty sa podobno innej szerokosci pozdrowienia .
jack61 Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 Panowie ta wstążka jest od winterschlacht im osten
Pytanie
Domino(*)
Witam!
Wpadł mi taki medal za zasługi wojenne ze wstążką, ale czy jest ona oryginalna?Wydaje mi się, że jest współczesna czy dobrze myślę?Proszę o odpowiedż.
Pzdr
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.