YoWheris Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 Co możecie powiedziećna temat wykrywacza metali firmy XP typu ADX 200?
k-szela Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Za tą cenę za jaką jest osiągalny w sklepie w Polsce nie polecam. Lepiej kupić coś z innej firmy.
k-szela Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Np Fisher 1225, minelab Musketer, White`s Prizm i inne.
YoWheris Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 cena to 1990 PLN, a moje pytanie bardziej dotyczy osiągnieć posiadaczy.
k-szela Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 No nie 1990zł to jak za ten sprzęt mimo iż jest ładnie wykonany to o wiele za dużo, jak wyżej polecam fishera lub minelaba są teraz tańsze, zależy na co potrzebujesz czy militaria czy monetki, ja polecam minelaba jest w miarę uniwersalny jedynie co boli i może przeszkadzać to jego waga, ale jest niezły.
k-szela Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Widziałem adventisa ( model wyższy ) i nie jest źle całkiem dobre osiągi ale jak mówię to za tę cenę nie polecam za drogo!!!
k-szela Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Ja mam Minelaba Muszkietera Adv. i jestem z niego bardzo zadowolony dałem za niego 1890zł i po spadku kursu dolca kossztuje 1590zł. jak za tą cenę posiada wszystkie funkcje Adventisa i ma jeszcze coś czego temu Xpkowi brakuje czyli coś dla leniwych automatyczne dostosowanie do gruntu jak i manualne.
YoWheris Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 no cóż, posiadam XP od niedawna, tj. od 2 tygodni zdążyłem tylko raz z nim wyjść w ostatnią sobotę i muszę powiedzieć że sam byłem zaskoczony. Wcześniej chodziłem z rutusem firstem, i z Trackerem IV, mój XPek pobił je.co prawda jest klasę wyżej, ale takiego udanego wypadu się nie spodziewałem. Ponadto kumpel z Trackerem przedemną przechodził a mimo to nie wychwycił znalezisk. Największa głęboś na jakiej dotychczas znalazł XPek to 62 cm,jakiś element ozdobny wielkości 5cm na 3cm. Nie jest to za głęboko ale jak na pierwsze wyjście jestem zadowolony. Z regulacją też nie ma większych problemów.Zobaczymy jak długo. A jak wasze osiągi z XP ADX 200?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.