Skocz do zawartości

Czy wogóle styczniowy numer ukarze się jeszcze w styczniu?

Gość Dulka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W Białymstoku Odkrywcy brak!!! Co się dzieje?? Czy redakcja wreszcie zacznie dochowywać terminów?? Tak nir może być!!!
Napisano
Tez mnie zastanawia to dlaczego nowy numer Odkrywcy sie jeszcz nie ukazał.Miałbyc pomiędzy 15 a 20 stycznia,a juz mamy 22 i nadal go nie ma w sklepach.
Chyba to jest nie wporzadku w stosunku do czytelników.
Moze ktoś z redakcji cos na ten temat powie.

Pozdrawiam:)Gucio
Napisano
Witam!
To, dlaczego Odkrywcy" jeszcze nie ma w kioskach to pewnie jest tajemnica... ;) Jedno jest pewne: w Gdyni też jeszcze nie ma. Polatałem dziś trochę po kiskach i empikach łudząc się, że może jest. Pozostaje nam cierpliwie czekać, bo redakcja i tak pewnie powie, że to nie ich wina.
Pozdrawiam wszystkich niecierpliwych i oczekujących :))
Napisano
No i co na to redakcja???
Mogliby przynajmniej się odezwac.
A tu zero odzewu.
Nic tylko pozostaje nam czytelnikom cierpliwie czekac i nie brac sobie na powaznie tego co obiecują...

Pozdrawiam oczekujących na nowy numer Odkrywcy

Gucio
Napisano
Dziś byłem w Białostockim Empiku... brak.... Zawsze był około 15:], ale teraz zmieniono siedzibę firmy, więc miał byc u także w innych regionach Polski około 15, pomyślałem -O! TO u mnie bedzie około 20-22:]), ale ciągłe brak... Pani z Empiku dzowniła nawet gzdieś dowiedzieć sie o nowy numer , ale jej poszukiwania nowego nuemrau też zakończyły się fiaskiem.... DROGA REDAKCJO!!! POMOCY!!!!!!!!
Napisano
...Konia z rzędem temu, kto kiedykolwiek kupił Odkrywcę" przed 10 każdego miesiąca. Mi przynajmniej ta sztuka nigdy się nie udała!
Napisano
Ja tesh jusz długo czekam na styczniowy num., (Śląsk) :(
Napisano
A ja spokojnie wysyłam testowo siostrę do Empiku po Odkrywcę. Jak przyjedzie bez - to wiem, że jeszcze nie ma. Jak z - to go mam. Jak mówi, że zapomniała - to dostaje zjebki :) Bez stresu związanym z łażeniem, pytaniem, dzwonieniem... Ze dwa razy w tygodniu ją wysyłam... :)Inne gazety też mi kupuje...
Napisano
Redakcja odpowiedziała że orzymali nakład 20.01.2003 i juz wysyłają. No zobaczymy. To do zaczekania :-)
Napisano
Redakcja wita Czytelników

Zapewniamy, że numer styczniowy jest już fizycznie w redakcji. Rozsyłany jest do dystrybutorów i od poniedziałku będzie w sprzedaży.

Przepraszamy za opóźnienie. Od przyszłego miesiąca będziemy konsekwentnie nadganiać czasowe zaległości.
Napisano
Witam:)
Cieszy mnie to ze ktoś z redakcji się odezwał i miejmy nadzieje ze nastapi poprawa z ukazywaniem się w sklepach Odkrywcy.Mam nadzieje również ze nie będzie tak jak za kazdym razem redakcja obiecywała i sie z tegoż nie wywiązywała.Nawet się zrymowało.
Nic pozostaje mi byc dobrej mysli:)

POzdrawiam:)Gucio
Napisano
Tak na marginesie, to podany przez Redakcję adres ksiegarni w Zabrzu ( Kopernika 4 ) nie istnieje.
Napisano
Jak to juz". Przeciez juz to powinien sie pojawic numer lutowy.
Napisano
tak to jest z naszym Odkrywcą jest wychodzi na swiatło dzienne jak mu sie podoba:)

POzdrawiam i ide kupic nowego tzn. starego odkrywce i mam nadzieje ze będzie w sklepie:)
Napisano
Witam!
Ale macie szczęście!!! A w Gdyni ciągle nie ma. To chyba będzie rekord w opóźnieniu. Mam nadziję, że jutro już dowiozą (bryczką albo chociaż rowerem :)))
Pozdrawiam.
Napisano
Wystarczy zmienić miesięcznik" na wychodzi kiedy chce" i po problemie. Nie dość że coraz marniejsy poziom, to jeszcze wiecznie opóźniony. I niech mi nikt nie zarzuca, że mogę nie czytać. Nasycenie rynku takie, że chyba nie mam wyboru...
Napisano
Jutro trzeba się będzie do Empiku wybrać... mała sznasa że w BIałymstoku juz jest (zawsze pojawia się okoló 2 tygodni po większych miastach:( ) zamówie sobie prenumerate:D może szybcij będę maił nowe numery:D!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie