szkodnik Napisano 15 Luty 2005 Autor Napisano 15 Luty 2005 witam mam pytanie czy używał ktos tej własnie sondy ?? jak sie ona sprawuje w ternie i czy jest raczej na małe przedmioty czy większe, czy lepsza od standardowych sond whitesa??? i czy można gdzies u nas w kraju kupic dodatkowe sondy do wykrywacza white's-a ??pozdrawiam
proscan Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Nic nie jest lepsze od BM 950. Big foot to produkt Jimmiego Sierra Normandiego i nie jest sprzedawany w Polsce, chyba że na rynku wtórnym.Moim zdaniem jest to sonda, która bardziej działa na psychikę (swoim rozmiarem) niż na fanty w glebie.proscan
nikt Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Moim zdaniem ta sonda ma tylko jedno logiczne zastosowanie. Byłem kiedyś na miejscu bitwy z okresu potopu. Bitwa jak to bitwa była gdzieś tutaj" czyli można szukać na obszarze 5x5 km. Całe szczescie teren czysty bez śmieci. Własnie wtedy pomogła by taka sonda - jak najszybciej przeszukac największy obszar czystego terenu. pozdrawiam .
szkodnik Napisano 16 Luty 2005 Autor Napisano 16 Luty 2005 witam ja nadal czekam na ocene , kogos to ja przetestował samodzielnie, bo można dużo mówic jeśli sie jej nie testowało:) ale i tak dziekuje za oceny:)pozdrawiam
mrand Napisano 16 Luty 2005 Napisano 16 Luty 2005 Tu masz nawet link:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=6966&highlight=Mrand
VanWorden Napisano 24 Marzec 2005 Napisano 24 Marzec 2005 Witam!Miałem taką sondę i testowałem ją. Niestety czułość dużo gorsza (średnia strata kilku centymetrów) a znalezienie sygnału (pin-point) to juz mistrzostwo świata! Nadaje sie tylko na teren wybitnie czysty,niezaśmiecony i gdy mamy do czynienia z płaskim podłożem.. Zmienai się też wyważenie wykrywacza także praca jest dość męcząca a zaoszczędzenie czasu ze względu na powierzchnię jest niwelowane przez trudności z namierzaniem.. Generalnie nie polecam chyba że jako ciekawostkę b.tanio kupioną..PozdrawiamVW
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.