Piorek Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Jaca, w weekend czeka mnie kopanie u rodzicow, szukam tej opaski z watku ......;) jak co to no problem.Piorek
danieloff Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Ja wykopałem latem swojego korkowco-kapiszonowca z lat dziecięcych. Największy bajer w tej roni" to sylwetka czołgu i napis RUDY" na rekojeści. Broń wykonana jest z 2 wyprasek, kiedys była hitem odpustów. Ostatnio dorwałem gdzieś korki i na sylwestra korkowiec przemówił!!! Mieliśmy ze znajomymi niezłą frajdę, łza się woku zakreciła...Pzdr.Daniel
jaca2003 Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 piorek ja jestem z Gdańska więc chyba troche do Ciebie daleko wiec Ci w kopaniu nie pomogę.Ale gdyby co to nie rozbijaj tylko ładnie umyj opakuj i czekaj:D.Gdybyś znalazł jakowąś to pisz a ja postaram sie do Ciebie zajrzec i odebrac kultowy sprzęt pijakaPozdrawiam
Tomko Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 No wiecie co, tak się nie robi :((. Miałem taki dobry początek tygodnia - a Wy z takim wątkiem; i teraz chandre mam - a barek pusty, chlip, chlip.
omi30 Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 he he spluwe PRECYZJA to mam jeszcze w domu ;-) ulubiony pistolet mojego syna
kawon30 Napisano 15 Luty 2005 Napisano 15 Luty 2005 Odnośnie fotki nr.6 to pamiętam jak mój dziadek na jakiejś imprezie rodzinnej stwierdził eraz to już z tabletek wódkę robią i nawet się z tym nie kryją",chodziło mu o słowo able" na etykiecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.