Gość Napisano 21 Styczeń 2003 Napisano 21 Styczeń 2003 To proszę uprzejmie poinstruować mnie jak. U mnie jest tylko po staremu i żadnej możliwości zmiany.Ponadto postuluję ustawić jako wariant domyślny wariant pierwszy. A to dla tego że najwięcej bałaganu wywołują goście przypadkowi i nowicjusze a wariant pierwszy jest najbardziej przejrzysty i powinien chociaż częściowo ten bałagan ograniczyć.
Gość Napisano 22 Styczeń 2003 Napisano 22 Styczeń 2003 Można by też wyświetlać nick użytkownika odpowiadającego przy temacie. Bo sama godzina to mało (sam nie pamiętam dokładnie kiedy odpowiedziałem) i przeglądam czasem odpowiedziane przeze mnie.Pozdrawiam
vonadamski Napisano 22 Styczeń 2003 Napisano 22 Styczeń 2003 Witam!!!Ja Bocianie tez zartowalem:D Przeciez mnie znasz i nie masz za co przepraszac:D:D:D:DZ powazaniem vonadamski
Gość Napisano 29 Styczeń 2003 Napisano 29 Styczeń 2003 a już straciłem nadzieję. ale lepiej późno niż wcale. thx
Bocian Napisano 29 Styczeń 2003 Napisano 29 Styczeń 2003 Na zegar niestety jak narazie nie mam wpływu :(, nie administruje tym serwerem.
Gość Napisano 31 Styczeń 2003 Napisano 31 Styczeń 2003 Dzięki za uwzględnienie mojej prośby, teraz tylko się przyzwyczaić i OK. Pozdrawiam
Bocian Napisano 31 Styczeń 2003 Napisano 31 Styczeń 2003 Dzisiaj zoptymalizowałem trochę kod, forum powinno działać szybciej a szczególnie pierwsza strona główna każdego działu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.