KudłatyHD Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Ok to super, nasz tajny wyjazd na monetki odbędzie się w czwartek, myślę żeby pojechać tym rannym pociągiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Dobrze by było jak najwcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 rannym? coby krwawił po drodze hy hy... a konkretnie turze Kudłaty o który chodzi? o ten co ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 chodzi mi o 5:40, albo ten o 6:40.Ale im wczesniej tym lepiej szczególnie ze juz jest jasno o 6:19 , a o tej godzinie będziemy już w Brzegu.I więcej fantów nakopiemy hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Ja byłbym za tym,abyście przyjechali tym o piątej z groszami.W to miejsce,które pojedziemy lepiej być wcześnie,żeby się ustawić.Jest to ciekawe miejsce w ......???Hehe.Nie wszyscy muszą wiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Ok bedziemy tym rannym heheh, a miejsca lepiej, żeby nikt nie znał heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Mirek chętnie bym się zabrałz wami ale muszę zasówać na chlebek. W sobotę będę czynił berbeluchę z mistrzem ceremoni. A w niedzielę to już nic mnie nie powstrzyma przed wypadem na wykopki już wstępnie ustaliłem zeznania z k-szelą.pozdrawiamAKżyczę wam samych talarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 No pewnie że jedziemy niedziela jest nasza:))) Antoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Tylko że takie monetki wykopiemy co ja ostatnio ale będą naprawdę złote:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Jwsteś niepoprawnym optymistą a jak oni w czwartek narwa talarów, to nam szcęki bedą wisiały przez tydzięn.pozdrawiamAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 Mirek ten post otwiera sie bardzo długo.Jako mistrz ceremoni postaw nowy.AK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j_a_c_e_k Napisano 12 Kwiecień 2005 Share Napisano 12 Kwiecień 2005 http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,2651047.htmlNo mieszkancy Brzegu, czas na zbiorke (wyciagac fanty i spieniezac) , moze Wro tez sie dorzuci ;-) ....Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że puchar zarekwirowały wojska niemieckie po wkroczeniu do Paryża jako "dobro należące do rodziny żydowskiej. - Podobno od Wehrmachtu wykupiło go miasto Brzeg za 40 tys. marek - mówi dyrektor Kozerski.W każdym razie ponad 60 lat temu puchar znalazł się ponownie na Śląsku.Dr Oszczanowski: - Tę wersję potwierdza niemiecki historyk sztuki Christian Gündel, który w latach 1940/42 wydał pracę poświęconą wrocławskiemu złotnictwu.Nikt nie wie, co się z pucharem później działo i w jaki sposób trafił do USA. "PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 12 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2005 No,no,no- ciekawe zainteresowało mnie to bardzo....Będę otwierał nowy wątek LUDZIE Z BRZEGU - CZĘŚĆ DALSZA.Ponieważ ten bardzo powoli się otwiera.Jeżeli możesz to podrzuć ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.