miro5671 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Czy szanowni koledzy z brzegu i okolic juz powstawali z zimowego legowicha...? A moze by tak jakas kjelbasina z patola na ognichu.Oczywiscie ostro zakrapiana-czym kto woli...Jak wiecie transport jest,kierowca tez by sie znalazl.A i miejsce z zapasem drewna na ogien mam na oku. Lekki mrozik jest ok.Przy ogniu nie bedzie tak strasznie.Pozdrawiam wszystkich. MIRO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Ja bym się pisal na coś takiego, tylko kto będzie prowadzil, jak wszyscy zakropią heheheI z Wroclawia nie wiem czy dotre heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Wsiadasz na Glownym,w Brzegu cie odbieramy.Po zakonczonym biesiadowaniu pakujemy cie w pociag i ladujesz na Glownym.A kierowca jest do dyspozycji.A moze ktos jeszcze...? Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Ja sie piszę jak będzie wiadomo co i jak prosze o info na maila lub GG1003247 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 No jestem jak najbardziej zaaaaa. Dam cynę jeszce do reszty chłopoków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Miro jaką datę proponujesz??? Muszę to uzgodnić z połową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Co myslicie o 20 lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 19 mam urodziny :D, ale wtedy będę kopał w Złotym Stoku więc dla mnie odpada. Może tydzień po spotkaniu Wrocławskim?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 No to kto moze na 5 marca?Mnie osobiscie pasuje,jesli reszta bedzie za -to pozostanie nam tylko ustalic godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 ostatnio z kolegą z Oławy zwiedzaliśmy" poradzieckie lotnisko i okolice. Jeśli przyjmiecie to możemy się zjawić :-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Witam.Oczywiscie ze zapraszamy-walcie jak w dym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 5 lub 6 marca całkiem dobry termin. Mozemy zrobic male poszukiwania połączone z ogniskiem i zakrapiane różnymi trunkami. Czy wiadomo już mniej więcej gdzie? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Dobry pomysł, wezme torbę z wykrywką, saperką i 7 bronkami heehe.Juz się nie moge doczekać:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Mam na oku dwa miejsca:stara strzelnica,teren lotniska przy hangarach-wrazie deszczu ognicho w hangarze po mysliwcach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Ja też się piszę na balecik możemy się spotkać 5 lub 6 marca 20 pracuję. Jest u mnie Krzysiek (k-szela) i ustaliliśmy że najbardziej odpowiada właśnie marzec. Będzie więcej wiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Super...!!! Jest nas coraz wieksze grono.I skoro tak,to Miro stawia kociol wojskowej grochowy-Z ognia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 ok Wrocławiacy mają najprawdopodobniej spotkanie pod koniec lutego w redakcji Odkrywcy , może ktoś zabierze siez nami do Brzegu. Podajcie na forum konkrety , mysle że kilka dni przed spotkaniem będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Hej, mam pytanie o jaki Brzeg chodzi, Brzeg Dolny, czy Brzeg Opolski ??????? Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Oczywiscie Brzeg Opolski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Opolski Opolski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KANTON1 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Prawie równocześnie dodaliśmy post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Osobiscie wybieram sie na spotkanie Wroclawiakow 25 lutego.Licze ,iz uda mi sie sciagnac kilku ludzi do Brzegu na 5 marca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Wpisałem w wyszukiwarce mapy online i oto cop otrzymałem hehe:Spośród 36.806 polskich miejscowości, jakie znamy, żadna nie nazywa się Brzeg Opolski.Spróbuj wpisać inną, pobliską miejscowość lub kilka początkowych liter zakończonych gwiazdką."Ale domyśliłem się , że chodzi o ten:http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=366&lang=plPSWasze zdrowie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 11 Luty 2005 Autor Share Napisano 11 Luty 2005 Oczywiscie masz racje...Tylko dlatego nazywamy nasze miasto Brzegiem Opolskim,iz czesto myla nas z Brzegiem Dolnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack61 Napisano 11 Luty 2005 Share Napisano 11 Luty 2005 Tomasz a czy w Brzegu Dolnym słyszałeś o lotnisku radzieckim .Gdy czas pozwoli moze i moje stare kosci sie pojawią o ile oczywiscie wyrazicie zgode.Jack61 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.