Kopi Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Witam.Na Allegro niejaki pwm sprzedaje belgijskie bryczesy (linku nie podam bo nie wypada :) ). Miał ktoś z nimi do czynienia? Jak się one mają do polskich wojskowych przedwojennych bryczesów sukiennych? Na fotce niby podobnee ale do końca nie jestem przekonany.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Łaściwie to się mają nijak tzn. krój jest zupełnie inny niż w naszych. Może po przeróbce byłby lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 witama do radzieckich ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moose Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 Na moje oko, najbardziej przypominają brytyjskie bryczesy dla motocyklistów.PozdrawiamŁoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 A ktoś może zdjęcia polskich, przedwojennych, oficerskich bryczesów?Myślę, że to nieodkryty jeszcze do końca temat...Pozdrawiam, Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.