ubenfurer Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 Dorwałem tylko jeden bo wyciągnąłem go z drewnianej chaty patykiem przez rozbitą szybkę.Przykuł moją uwage to te wziołem:)Co to jest za but?
idiota Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 A teraz jakas biedna starowinka biega w jednym bucie po sniegu szukajac folii, zeby zatkac to wybite okno. Nieladnie. ;o))))
ubenfurer Napisano 9 Luty 2005 Autor Napisano 9 Luty 2005 to była jakaś stara chata opuszczona od wieków rozszabrowana przez wiesniaków okna zabite dechami podłoga pozrywana dach zawalony nie wchodziłem do środka tylko zajżałem przez szybkę rozbitą własciciele sobie pobudowali lepsza chatkę bo pewnie sie dorobili z tego co spytałem przechodnia
ubenfurer Napisano 8 Luty 2005 Autor Napisano 8 Luty 2005 Dorwałem tylko jeden bo wyciągnąłem go z drewnianej chaty patykiem przez rozbitą szybkę.Przykuł moją uwage to te wziołem:)Co to jest za but?
Pytanie
ubenfurer
Dorwałem tylko jeden bo wyciągnąłem go z drewnianej chaty patykiem przez rozbitą szybkę.
Przykuł moją uwage to te wziołem:)
Co to jest za but?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.