Jadzia Napisano 6 Luty 2005 Autor Napisano 6 Luty 2005 Witam,chciałbym abyście powiedzieli czy trafiliście jakieś fanty na fortach w Warszawie o ile w ogóle exploracja jest na nich możliwa, na tych wolnodostępnych" choćby:fort bielańskifrot chrzanówfort włochymile widziane również zdjęcia trafień, oczywicie nie prosze o podawanie lokalizacji tylko co Wam sie trafia?pozdrawiamJadzia
kocur Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 archiwum Odkrywcy w onetowym kiosku :http://kiosk.onet.pl/art.html?DB=162&ITEM=1111944&KAT=1292Pozdrawiam - kocur !
kawon30 Napisano 6 Luty 2005 Napisano 6 Luty 2005 Witam!Ja kopałem tylko na forcie mokotowskim przy ul.Racławickiej(3 razy po 2godzinki).Na samym forcie wychodziły tylko łuski i ogromna ilość śmieci,ale na łączce na tyłach fortu już było ciekawiej.Kilka monet,plomby carskie(ładne napisy i roczniki)guziczek carski oficerski z trochę innym orłem niż te pospolie sygnowany przez Biertumpfla,blaszka przypominająca nieśmiertelnik(ale ma tylko numer,poza tym żadnych bić),kilka guzików z września i PRL no i rzeczy typucoś od czegoś".Ale niestety teren już nie nadaje się do eksploracji bo w tej chwili stoi na nim osiedle Marina.Na wiosnę muszę sobie znaleźć jakiś inny fort.
Jadzia Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 Witam,Kawon30 na wiosne może jakis wspólny wypad na któryś z fortów? Odpisz na priv.pozdrawiamJadzia
Jadzia Napisano 7 Luty 2005 Autor Napisano 7 Luty 2005 Witam,Kawon30 na wiosne może jakis wspólny wypad na któryś z fortów? Odpisz na priv.pozdrawiamJadzia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.