Gość Napisano 18 Styczeń 2003 Napisano 18 Styczeń 2003 Jest piękny styczniowy dzień, zapowiedzi na następne też nastrajają optymistycznie. Może warto odkurzyć zapomniany przez niesprzyjająca aurę sprzęt ? Czy tak już będzie do wiosny ? Fajnie by było ! Zapomina się wtedy o przykrych, przeczytanych na forum zdarzeniach, ktoś zginął przy rozbrajaniu pocisku, przez nieuwagę a może brak profesjonalizmu. Zdania są podzielone ale to w tym momencie jest nieważne, planuję sobie jakiś mały wypadzik w teren z dala od archeologicznych stanowisk i pobojowisk ! Dzwoni telefon, standardowo odbieram a mój rozmówca po grzecznościowej wymianie uprzejmości oznajmia mi, że jest dziennikarzem z Krakowa i poszukuje osób, które zarabiają na poszukiwaniach ale to mają być naprawdę „twardziele”. Poziom adrenaliny wzrasta mi wprost proporcjonalnie do wiedzy tego gościa o eksploratorach ... i po chwili stwierdzam, że to nie jego wina , gość ma temat, jest aktualny ale ... już się boje co to znowu będzie.Qaz
Frozzer Napisano 18 Styczeń 2003 Napisano 18 Styczeń 2003 ha, ja juz w piatek szukalem, i dzis sie tez wybieramno niewspominajac o szukaniu w zime, jakos nie moglem uwierzyc ze ziemia zmarznieta na kamiec :D
Gość Napisano 18 Styczeń 2003 Napisano 18 Styczeń 2003 Ja wybieram się dzisiaj,pewnie po monety gdańskie.
k-szela Napisano 18 Styczeń 2003 Napisano 18 Styczeń 2003 Tez w piątek chodziłem z piszczłą ale co z tego że piszczała piszczała jak ziemia nic dać nie chciała:D P.S. u mnie 5 cm błota reszta skuta na kamień ziemia:(
Gość Napisano 18 Styczeń 2003 Napisano 18 Styczeń 2003 irek,dzisiaj jedziesz i nic nie powiedziałeś.......nieładnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.