Domino(*) Napisano 16 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2003 Prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Styczeń 2003 Share Napisano 17 Styczeń 2003 Mój ma uszko i kółko oddzielnie - nie wiem, czy oryginał, czy kopia. Może ktoś wyjaśni?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Styczeń 2003 Share Napisano 17 Styczeń 2003 tzn. ma jeszcze kółko ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 16 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2003 Prosze o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 16 Styczeń 2003 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2003 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 16 Styczeń 2003 Share Napisano 16 Styczeń 2003 Jak na moje to podróbka...kilka lat temu któs natłukł w Polsce takich medali kilka ton..;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Domino(*)
Prosze o info
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.