Martino Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Witam !Za pozwoleniem Ojca tego wątku czyli Bjara pozwoliłem sobie troszkę odświeżyć temat co by się stonka szybciej otwierała...Pozdro dla Wszystkich !-Marcin.
Martino Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 W ostatnim odcinku...:)http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=81472
Martino Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Ale się teraz szybko otwiera...To już nie sTonka ale stonoga...:)Bjar-powodzenia na egzaminach ! Trzymamy kciuki !Zwierzu-siedzę na chorobowym do 31.01 Franek-daj znaka jak zjedziesz do macierzy !Pozdro&Narx !-Marcin.
Martino Napisano 27 Styczeń 2005 Autor Napisano 27 Styczeń 2005 Bjar ! Sprawdz to-jesteś na TOP-ie chłopaku...:)http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=152172
franek164 Napisano 27 Styczeń 2005 Napisano 27 Styczeń 2005 heyja juz w polsce w domu sobie siedze odwiedze was w sobote albo w niedziele i zostane kilka dni na wsi tak ze mozemy sie troche pointegrowac :)do szybkiego zobaczyskanarka hey
Martino Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Napisano 28 Styczeń 2005 Franek ! Łoczom nie wierzę :) Ja jestem teraz w Wa-wie ale w sobotę wracam na szkieletczyznę.Jeśli nie uda nam się styknąć na weekendzie to na pewno na początku przyszłego tygodnia.Pozdro&Narx !-Marcin
Martino Napisano 28 Styczeń 2005 Autor Napisano 28 Styczeń 2005 Witam !Jutro wracam do Stąpo.Do zobaczenia w realu !Pozdro&Narx !P.S No może by tak ktoś coś dopisał...:)=Marcin.
Martino Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 Witam !Bjar ! Jeśli dasz radę to prześlij Szczurowi jakieś nowe fotki,żeby wrzucił na stronkę.Szczur-ze !:) Nie da się otworzyć fotki Tarcza Narviku" w dziale Historia na stronce.W wolnej chwili spróbuj coś z tym zrobić.Z góry wielkie DZIĘKI !Pozdro&Narx !-Martino
bjar_1 Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Panowie już jestem w domu - egzaminy na :34+55sam jestem w szoku. Proponuję wyjazd do lasu ,aby porobić fotek w scenerii zimowej. Co Wy na to?bjar_1
Jaro5 Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 KUJON !!!!!!!!!!A tak poważnie, to odezwałbyś się, mam pare spraw do ciebiePozdrJarek
bjar_1 Napisano 8 Luty 2005 Napisano 8 Luty 2005 Franz - pośpiesz się z tymi blaszkami! Kiedy wpadniesz? :)bjar_1
bjar_1 Napisano 9 Luty 2005 Napisano 9 Luty 2005 Mam już te blaszki od Franka ,są to :6 sztuk z 110 PGren z 88 DP (nie wiem jeszcze która kompania) jedna z 'FRW.'1 sztuka --> 2.NACHR.ERS.ABT.6 - łączność1 sztuka --> STAMM.KP.PZ.JAG.ERS.ABT.6 - ppanc. z Div.Nr.166pzdrbjar_1
aaaa.gggg Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Witam ekipe!Dziś byłem na giełdzie w Kielcach po manierke i menażke.Mało interesujących rzeczy a ceny z kosmosu.Szkoda gadać...Stanowczo odradzam.Pojechało by się do lasu,oj pojechało.Ale jak zwykle na przeszkodzie stoi ten przeklęty puch!!!Pozdrawiam.ZwierzP.S.Manierki i menażki nie zdobyłem bo... nie było.Niezła giełda.Może kto załatwi...???
Martino Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 Siemka !No to mówisz HiWi,że się obłowiłeś :)Przecież Bjarzynka Ci obiecał,że jak trafi dubleta to Ci opchnie jedną maniercynę-po giełdowej cenie oczywiście :) (najlepiej takiej,jakie obowiązują na kole" ;)Tam PRL-owską manierkę możesz mieć już za jedyne 50 zeta :))))))) To nic,że taką samą możesz trafić gdzie indziej za 7,50-liczy się czas i miejsce tranzakcji.Zwierzu różnica jest mniej więcej taka jak między walnięciem browara w barze u Jadzki a w restauracji w Domu Kultury :)))Jak widać nasza giełda choć oprawą nie różni się od wystroju baru u Jadzki to ceny ma już niczym z D.K-u :)Pozdro&Narx !P.S Jutro wracam na szkieletczyznę-może wieczorem się stykniemy.
bjar_1 Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Siema HIWI! Dobry wywód - Zwierzu niepotrzebnie narzeka ,tata był i mówił że wspaniała giełda - np. ułamany bagnet do Werndla tylko 500 zł ,plecaki sierściuchy" za jedyne 150-200 zł. Ogólnie ceny jak z McDonalda :) Zresztą pogadamy jutro :) Załatwił jedną manierkę wz.31 szwabską (rok prod.1934) z pokrowcem i zakrętką (z 1935 r.) ale bez troków za jedyne 15 zł ,po co tu narzekać? No ale skoro się Zwierzu nie stara...Proponuje wyjazd do lasu w następnym tygodniu w celu wykonania zdjęć!
Martino Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 Gadałem dziś z Frankiem-raczej nie da rady przyjechać na wiochę w przyszłym tygodniu.Do lasu możemy się wstępnie umówić na czwartek -w porywach na środę :)Do jutra !-Marcin.
bjar_1 Napisano 12 Luty 2005 Napisano 12 Luty 2005 Zajebiście... Jeszcze pewnie łusek Ci nie dał dla mnie... :> Środa jak najbardziej pasuje - możnaby nawet skoczyć do Darka. Looknij www. parę nowych bzdetów jest :)
Martino Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 Ja z Nim gadałem telefonicznie :) Miał w planach przyjazd ale niestety musiał je zmienić.Wyślij mu maila-może się chociaż na weekend wyrwie.Darek na tygodniu prawdopodobnie pracuje-jutro do Niego dryndnę to się wszystkiego dowiem.
Martino Napisano 12 Luty 2005 Autor Napisano 12 Luty 2005 Bjar !Czy mnie uszy nie mylą-co to za odgłosy na stronce ? Nagrałeś swoją świnkę morską ? :))))))))))))))Pozdro !
bjar_1 Napisano 13 Luty 2005 Napisano 13 Luty 2005 Pogadam z Frankiem jak będzie na Gadu-gadu. Zadzwoń do Darka i zobacz co z nim ,jak będę w stanie :) to wpadnę do Ciebie jakoś z wieczora.pzdrbjar_1P.S. To nie świnka! :)
Jadzia Napisano 23 Luty 2005 Napisano 23 Luty 2005 Witam,Bjar_1 wysłałem ci maila, odpisz w wolnej chwili.pozdroJadzia
aaaa.gggg Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Witam ekipe.Dziś w nocy -15.Chyba tak szybko to sobie nie pokopiemy...?Aż szlag mnie trafia..!!!!Franek-dzięki za fotki.PozdrawiamZwierz
kawon30 Napisano 28 Luty 2005 Napisano 28 Luty 2005 Witam!Coś się Panowie wasza stronka nie otwiera-jakaś awaria?Nie wiem tylko czy to coś u mnie czy u was?Pozdrawiam.Kawon
bjar_1 Napisano 1 Marzec 2005 Napisano 1 Marzec 2005 Stronka działa na bieżąco :) Zwierzu - wyślij mi te fotki na MAILA! Wracam na Szkieletczyznę za 2 tygodnie! pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.