Skocz do zawartości

Freiwillige Crew vol.II

Martino

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam !

Za pozwoleniem Ojca tego wątku czyli Bjara pozwoliłem sobie troszkę odświeżyć temat co by się stonka szybciej otwierała...

Pozdro dla Wszystkich !

-Marcin.
  • Odpowiedzi 252
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ale się teraz szybko otwiera...To już nie sTonka ale stonoga...:)

Bjar-powodzenia na egzaminach ! Trzymamy kciuki !

Zwierzu-siedzę na chorobowym do 31.01

Franek-daj znaka jak zjedziesz do macierzy !

Pozdro&Narx !

-Marcin.
Napisano
hey
ja juz w polsce w domu sobie siedze
odwiedze was w sobote albo w niedziele i zostane kilka dni na wsi tak ze mozemy sie troche pointegrowac :)
do szybkiego zobaczyska
narka hey
Napisano
Franek !

Łoczom nie wierzę :) Ja jestem teraz w Wa-wie ale w sobotę wracam na szkieletczyznę.Jeśli nie uda nam się styknąć na weekendzie to na pewno na początku przyszłego tygodnia.

Pozdro&Narx !

-Marcin
Napisano
Witam !

Bjar ! Jeśli dasz radę to prześlij Szczurowi jakieś nowe fotki,żeby wrzucił na stronkę.

Szczur-ze !:) Nie da się otworzyć fotki Tarcza Narviku" w dziale Historia na stronce.W wolnej chwili spróbuj coś z tym zrobić.Z góry wielkie DZIĘKI !

Pozdro&Narx !

-Martino
Napisano
Panowie już jestem w domu - egzaminy na :

3
4+
5
5

sam jestem w szoku. Proponuję wyjazd do lasu ,aby porobić fotek w scenerii zimowej. Co Wy na to?

bjar_1
Napisano
Mam już te blaszki od Franka ,są to :

6 sztuk z 110 PGren z 88 DP (nie wiem jeszcze która kompania) jedna z 'FRW.'
1 sztuka --> 2.NACHR.ERS.ABT.6 - łączność
1 sztuka --> STAMM.KP.PZ.JAG.ERS.ABT.6 - ppanc. z Div.Nr.166

pzdr

bjar_1
Napisano
Witam ekipe!
Dziś byłem na giełdzie w Kielcach po manierke i menażke.Mało interesujących rzeczy a ceny z kosmosu.Szkoda gadać...Stanowczo odradzam.
Pojechało by się do lasu,oj pojechało.Ale jak zwykle na przeszkodzie stoi ten przeklęty puch!!!
Pozdrawiam.
Zwierz
P.S.Manierki i menażki nie zdobyłem bo... nie było.Niezła giełda.Może kto załatwi...???
Napisano
Siemka !

No to mówisz HiWi,że się obłowiłeś :)
Przecież Bjarzynka Ci obiecał,że jak trafi dubleta to Ci opchnie jedną maniercynę-po giełdowej cenie oczywiście :) (najlepiej takiej,jakie obowiązują na kole" ;)
Tam PRL-owską manierkę możesz mieć już za jedyne 50 zeta :))))))) To nic,że taką samą możesz trafić gdzie indziej za 7,50-liczy się czas i miejsce tranzakcji.
Zwierzu różnica jest mniej więcej taka jak między walnięciem browara w barze u Jadzki a w restauracji w Domu Kultury :)))
Jak widać nasza giełda choć oprawą nie różni się od wystroju baru u Jadzki to ceny ma już niczym z D.K-u :)

Pozdro&Narx !

P.S Jutro wracam na szkieletczyznę-może wieczorem się stykniemy.
Napisano
Siema HIWI! Dobry wywód - Zwierzu niepotrzebnie narzeka ,tata był i mówił że wspaniała giełda - np. ułamany bagnet do Werndla tylko 500 zł ,plecaki sierściuchy" za jedyne 150-200 zł. Ogólnie ceny jak z McDonalda :) Zresztą pogadamy jutro :) Załatwił jedną manierkę wz.31 szwabską (rok prod.1934) z pokrowcem i zakrętką (z 1935 r.) ale bez troków za jedyne 15 zł ,po co tu narzekać? No ale skoro się Zwierzu nie stara...
Proponuje wyjazd do lasu w następnym tygodniu w celu wykonania zdjęć!
Napisano
Gadałem dziś z Frankiem-raczej nie da rady przyjechać na wiochę w przyszłym tygodniu.
Do lasu możemy się wstępnie umówić na czwartek -w porywach na środę :)
Do jutra !

-Marcin.
Napisano
Zajebiście... Jeszcze pewnie łusek Ci nie dał dla mnie... :> Środa jak najbardziej pasuje - możnaby nawet skoczyć do Darka. Looknij www. parę nowych bzdetów jest :)
Napisano
Ja z Nim gadałem telefonicznie :) Miał w planach przyjazd ale niestety musiał je zmienić.Wyślij mu maila-może się chociaż na weekend wyrwie.
Darek na tygodniu prawdopodobnie pracuje-jutro do Niego dryndnę to się wszystkiego dowiem.
Napisano
Bjar !

Czy mnie uszy nie mylą-co to za odgłosy na stronce ?
Nagrałeś swoją świnkę morską ? :))))))))))))))

Pozdro !
Napisano
Pogadam z Frankiem jak będzie na Gadu-gadu. Zadzwoń do Darka i zobacz co z nim ,jak będę w stanie :) to wpadnę do Ciebie jakoś z wieczora.

pzdr

bjar_1

P.S. To nie świnka! :)
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie